Hesabım
    X-Men Filmlerinin Geleceği Ne Olacak?

    X-Men filmlerinin yapımcısı Lauren Schuler Donner, filmlerin geleceği hakkında konuştu.

    X-Men filmlerinin yapımcıları arasında bulunan Lauren Schuler Donner, gelecek X-Men filmleri hakkında açıklama yaptı. Fox ve Disney şirketlerinin ortaklık yapmaya başlaması üzerine her şeyin değiştiğini belirten Donner, filmlerin son durumlarına dair bilgi verdi.

    X-Men, X-Men 2, X-Men Son Direniş, X-Men Birinci Sınıf, X-Men Wolverine, X-Men: Days of Future Past, X-Men Apocalypse, Logan, Legion, Deadpool serisi, Dark Phoenix ve Gambit gibi yapımların yapımcılığını üstlenen isim Lauren Schuler Donner, Fox-Disney işbirliğinin başlamasının ardından nelerin yolunda gidip gitmediği hakkında konuştu. Donner, konuşmasında Disney'in neredeyse tüm ipleri Fox'un elinden aldığını ifade etti. Bu nedenle de bazı aksaklıkların ortaya çıktığını belirtti. Donner, diğer yandan da Marvel'ın başında yer alan Kevin Feige'in X-Men filmleri hakkında düşüncelerinden bahsetti.

    Lauren Schuler Donner, Kevin Feige ile olan çalışmaları hakkında şu sözleri sarf etti: "Kevin ile ilk filmimize başladığımızda, o benim için çalışıyordu. Kevin'a hikaye anlayışı konusunda ve hikayeyi nereye götüreceği konusunda güveniyordum." Donner, sözlerine bir itiraf ile devam etti: "Ama şimdi Kevin'ın ne düşündüğünü bilmiyorum. Bence Kevin, karakterlerin kendileriyle uğraşmaya ve onlara anlam vermeye çalışıyor." Kevin Feige'in X-Men filmleri hakkında bir proje geliştirdiğini, ancak her şeyin yine Disney'e bağlı olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    Çizgi roman kahramanlarından Legion'ın hikayesini konu edinen Legion dizisi hakkında düzenlenen bir panelde Lauren Schuler Donner, bir türlü gerçekleştirilemeyen Gambit projesi hakkında konuşmuştu. Gambit filmi için Disney'den yeşil ışık beklediklerini, ancak bu kadar fazla Marvel ve X-Men filmini birarada tutamayacaklarını ifade etmişti. Projelerden birini iptal etmek zorunda olduklarını söyleyen Donner, "Her birinin özellikleri birbirinden farklı ve zaten devam etmesi gereken Avengers projesi bulunuyor. Başka Marvel ve X-Men hikayeleri de istiyoruz, ancak bence dört taneden fazla karakterin filmini çekmemiz mümkün değil. Çünkü insanlar çok fazla karakter gördüklerinde onlardan tiksinmeye başlayacaklar ve bu konuda dikkatli davranmalıyız. Kevin da dikkatli olmalı." sözlerini sarf etmişti.

    Ayrıca korku gerilim temalı yeni X-Men filmi The New Mutants'ın da başının dertten kurtulmadığı biliniyor. Sahneleri yeniden çekildiği için vizyon tarihi ertelenen film hakkında Donner, "Bunun üzerinde çok iyi çalıştılar. Artık The New Mutants'ı sinemalarda görmek istiyorum ve Hulu'ya atılmaya çalışılmasını görmekten nefret ediyorum." sözlerine yer verdi. The New Mutants'ın ülkemizde 2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmesi beklenirken X-Men: Dark Phoenix filminin 7 Haziran 2019'da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top