Hesabım
    Joel Edgerton "Bright 2" Hakkında Konuştu!

    Netflix filmi olan Bright'ın ikinci filmi hakkında ilk açıklamalar geldi.

    İlk Netflix filmlerinden biri olma niteliğindeki Bright filminin başrol oyuncularından Joel Edgerton, devam filmi hakkında konuştu. Bilim kurgu ve fantastik türdeki Bright filminin ikincisi, söylenenlere göre ilk filmden daha 'uluslararası' olacak.

    İnsanların, orkların, elflerin ve perilerin birarada yaşadığı bir günümüz dünyasını tasvir eden bilim kurgu ve fantastik türdeki Bright filminin ikincisi için bilindiği üzere anlaşma masasına oturulmuştu. Hazırlıkları devam eden devam halkası hakkında ilk detaylar ise filmin başrol oyuncusu Joel Edgerton tarafından paylaşıldı. Edgerton, "Will Smith'in ilk filmde iyi bir iş çıkardığı göz önüne alındığında onu ikinci film için çağıracakları garanti diyebiliriz. Sanırım ben de geri dönüyorum, hayır kesinlikle geri dönüyorum." şeklindeki mizahi sözleriyle konuşmasına başladı. Edgerton konuşmasına "David Ayer da geri dönüyor. Yani diyebiliriz ki ekip tamam." sözleriyle devam etti.

    İlk filmin yönetmen koltuğuna oturan David Ayer'ın ve başrol oyuncularından Will Smith'in ikinci film için geri döndüğü bilinenler arasında yer alırken, filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan diğer isimler hakkında bir bilgi bulunmuyor. Başarılı oyuncu Joel Edgerton film hakkındaki ilk detayları ise "Kesinliği belli olan bir şey paylaşabilirim. İkinci film, ilk filmden çok daha büyük bütçeli ve büyük çaplı olacak. Bright 2'nun daha uluslararası kıvamda olacağını ve Los Angeles'ın dışına çıkacağını da söyleyebilirim." sözleriyle veriyor.

    Devam filmi için hazırlıkları süren Bright 2'nun ilk filminin konusu ise şöyleydi: Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner olan iki polis memurudur. Aralarındaki farklılıkları aşmanın yanı sıra kanunu çiğneyenlerle de mücadele etmektedirler. Günün birinde bildikleri dünya tehdit altına girer. Artık genç dişi elfi ve yanlış ellerde her şeyi yok edebilecek, çoktan unutulduğu sanılan bir kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmalıdırlar. İlk filmin oyuncu kadrosunda Will Smith ve Joel Edgerton'ın yanı sıra Noomi Rapace, Edgar RamirezLucy Fry gibi isimler yer alıyordu. İkinci filmin Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor, ancak 2019 sonlarında prodüksiyonuna başlanacağı planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top