Hesabım
    Ezra Miller, Gerilim Filmi "The Mourner"ın Başrolünde!

    Ezra Miller'ın yeni projesi belli oldu.

    Justice League'in yıldız oyuncularından Ezra Miller'ın yeni projesi açıklandı. Echo Lake bünyesinde çıkacak olan The Mourner adındaki gerilim filmi, başrolüne Ezra Miller'ı yerleştirdi.

    The Mourner isimli Japon romanından uyarlanacak olan gerilim filmi The Mourner'ın başrolünde Fantastic Beasts and Where To Find Them, We Need To Talk About Kevin, The Perks of Being A WallflowerJustice League gibi filmlerin yıldız oyuncusu Ezra Miller yer alacak. Ancak filmde yer alacak diğer isimler henüz belli değil. Gerilim türündeki roman uyarlaması The Mourner'ın yönetmen koltuğuna ise başrolünde Clive Owen ve Morgan Freeman gibi isimlerin yer aldığı Last Knight filminden, bilim kurgu türünde olan Casshern'den ve Japonya'nın Robin Hood'u olarak görülen halk kahramanının anlatıldığı Goemon Efsanesi filmlerinden tanıdığımız Kazuaki Kiriya geçiyor. Kazuaki Kiriya, Robin Shushan'ın Arata Tendo'nun The Mourner romanını uyarlayarak kaleme aldığı senaryoyu hayata geçirecek.

    Gerilim türündeki The Mourner romanının konusu ise şöyleydi: Hayattan bezmiş bir kadın dedektifin seks kaçakçılarının peşine düşmesi ile başlayan hikaye, kadının çok farklı bir adamla tanışmasıyla devam eder. Miller'ın hayat vereceği bu adam, kadının yaşamına spiritüel bir anlam katacak ve hayatının anlamını keşfetmesine yardımcı olacaktır. Miller, yas tutacak kimsesi olmayan ölülere yas tutuyordur. Arata Tendo, The Mourner romanıyla 2008 yılında Naoki ödülünün sahibi olmuştu. Ancak 2015 yılına kadar başka dillere çevrilmediği için dünya çapında bir üne kavuşması zaman aldı. Kiriya'nın The Mourner'ın çekimlerine ne zaman başlayacağı ve filmin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    Başarılı oyuncu Ezra Miller'ın gelecek projeleri arasında The Mourner'ın yanı sıra The Flash rolüyle karşımıza bir kez daha çıkma imkanı yakalayacağı DC Sinematik Evreni'ne ait olacak olan film Flashpoint ve Salvador Dali'ye hayat vereceği Mary Harron yönetmenliğindeki Dali Land yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top