Hesabım
    Michael B. Jordan'dan Black Panther İtirafı

    Michael B. Jordan, Black Panther filminden sonra terapiye gitmek zorunda kaldığı açıkladı.

    Dünya çapında büyük bir başarı yakalayan ve en yüksek gişe hasılatı elde eden Marvel filmlerinden biri haline gelen Oscar adayı Black Panther hakkında Michael B. Jordan'dan açıklama geldi. Killmonger karakterini canlandıran Michael B. Jordan, bu rolü canlandırdıktan sonra başına gelenleri anlattı.

    Marvel'ın en sevilen filmlerinden biri olan ve süper kahraman filmi niteliğinde olup Oscar'da En İyi Film kategorisi adayı olmayı başaran ilk film Black Panther'ın beğenilen oyuncusu Michael B. Jordan, film hakkında bir açıklamada bulundu. Jordan, babası öldürülen ve tahtta hak iddia eden bir karakter olan Killmonger'ı canlandırmıştı. Filmin kötü adamını canlandırıyor olmasına karşın herkes tarafından sevilen bir karakteri canlandıran Michael B. Jordan, bu rolünün ardından terapiye gitmek zorunda kaldığını itiraf etti. Başarılı oyuncu konu hakkında "Terapiye gidip birileriyle konuştum ve bu bir tür iç dökmeydi." Oprah Winfrey'e konuşan Jordan sözlerine "O dönemde tek başımaydım ve kendimi dış dünyadan soyutlamıştım. Tek başıma çok fazla zaman geçirdim Erik'i anlamaya çalıştım ve onun da çocukluğunun son derece yalnız geçtiğini anladım. Wakanda'nın var olduğunu bilmediği için kimseyle bu konu hakkında konuşamıyordu." şeklinde devam etti.

    Winfrey'in sorularına yanıt olarak "Tabii ki bu film Afrika diasporasına abartılı bir bakış Afrikalı-Amerikalı bakış açısı sergiliyor. Erik, Amerika'da siyahi olmanın kinini ve öfkesini biriktiriyor. Bu da benim pek hafife aldığım bir şey değil." sözlerini sarf etti. Killmonger olmak için bir süreçten geçmediğini ve yalnızca o anda nasıl hissediyorsa ve rolünün neye ihtiyacı varsa onu davranışa döktüğünü dile getiren Jordan, "Bunun için bir kaçır planım da yoktu. Her şey bittiğinde Erik rolü beni köşeye sıkıştırmıştı..." sözleriyle kendini ifade etti.

    Black Panther, 91. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film kategorisinde aday olarak ilk kez bu dalda aday olan süper kahraman filmi olma ünvanını kazanmıştı. İlk filmin yakaladığı başarının ardından ikinci filmin çekimleri için hazırlıklara başlandı. Devam filminin yönetmen koltuğuna ilk filmde olduğu gibi Ryan Coogler oturuyorken, oyuncu kadrosunda Chadwick Booseman dışında yer alacak olan isimler henüz açıklanmadı. Filmin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top