Hesabım
    Tim Burton İmzalı "Dumbo"dan Yeni Fragman!

    Sevimli fil Dumbo'nun maceralarını anlatan filmden yeni fragman paylaşıldı.

    Disney'in animasyon filmi Dumbo'dan uyarlanan Tim Burton imzalı filmden yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda minik fil Dumbo'nun sirkte çalışma maceralarına daha yakından göz atıyoruz.

    Disney'in animasyon yapımlarını birer birer günümüze uyarlama kararı almasının ardından bu kararın ilk ürünü olarak Dumbo gündeme düşmüştü. Makaseller, Beterböcek, Alis Harikalar Diyarında, Ölü Gelin, Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Büyük GözlerBüyük Balık gibi filmlerle büyük başarılara imza atan usta isim Tim Burton, Dumbo'nun yönetmen koltuğuna otururken, film Harold Pearl ve Helen Aberson'ın romanından Ehren Kruger tarafından uyarlandı. Filmin oyuncu kadrosunda ise başrolünde yer aldığı Penny Dreadful dizisinde büyük başarı kazanan Eva Green, son olarak Sofia Coppola'nın The Beguiled filminde izleme şansı yakaladığımız Colin Farrel, Birdman filmi ile efsaneleşen Michael Keaton, son olarak The Kominsky Method'da izleyenleri duygulandıran usta oyuncu Alan Arkin ve Jumanji: Welcome To The Jungle'ın kadrosunda katılan usta oyuncu Danny DeVito gibi önemli isimler bulunuyor.

    Disney yapımı animasyondan ve Harold Pearl ile Helen Aberson'ın romanından uyarlanan olan Dumbo'nun konusu ise şöyle: Sirk sahibi Max Medici, eski yıldızı Holt Farrier ve onun çocukları Milly ve Joe'ya sıradışı bir görev verir. Ailenin görevi, sirkin yeni üyesinin bakımını üstlenmektir. Bu yeni üye, koca kulakları sebebiyle seyircileri güldüren, yavru bir bebek fildir. Ancak Dumbo'nun uçabileceğini keşfettiklerinde, tek ayağı çukurda olan sirk inanılmaz bir geri dönüş yapar ve ikna edici girişimci V.A. Vandevere'in dikkatini çeker. Vandevere, sevimli fili, yeni ve büyük eğlence parkı Dreamland için kiralar. Ancak Dreamland, yüzeyde göründüğü kadar parlak ve görkemli değildir. Dumbo, çekici ve muhteşem bir akrobat olan Colette Marchant ile birlikte yeni zirvelere doğru yükselir. Bu süreçte Holt da, Dreamland'in karanlık sırlarını keşfedecektir...

    Gelecek projeleri arasında klasikleşmiş fantastik film Beetle Juice 2'nin bulunduğu Tim Burton'ın yönetmenliğini üstlendiği ve minik filin sirk maceralarının anlatıldığı macera türündeki Dumbo'nun ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 5 Nisan 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top