Hesabım
    The Batman ve The Suicide Squad Vizyon Tarihleri Belli Oldu!

    Beklenen DC filmlerini ne zaman izleyeceğiz?

    DC Sinematik Evreni'nin en çok beklenen filmlerinden The Batman ve The Suicide Squad'ın ülkemizdeki vizyon tarihleri kesinlik kazandı. Ancak Joker vs. Harley filminin vizyon tarihi henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    Yönetmen koltuğuna Matt Reeves'in geçirildiği The Batman filmi ve James Gunn'ın yönetmenliği ile senaristliğini üstlenerek gündeme oturduğu The Suicide Squad filmlerinin ülkemizdeki vizyon tarihleri belli oldu. Reeves'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla bugüne kadar yapılmamış bir Batman uyarlamasıyla karşımıza çıkacak olan The Batman filmi ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünya ile birlikte 25 Haziran 2021 tarihinde buluşacak. Jared Leto, Will SmithMargot Robbie gibi isimleri bünyesinde barındırmasıyla  DC hayranlarının beğenisini kazanan The Suicide Squad, DC ile James Gunn'ın yönetmenlik için anlaşma yapmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Nedeni ise Marvel'dan kovulan Gunn'ın DC tarafından kapılmasıydı. The Suicide Squad'ın vizyon tarihi ise 6 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

    DC, Ben Affleck ve Matt Reeves'in ortak kararıyla, The Batman filminin başrolüne Ben Affleck'in getirilmemesi sonucuna ulaşılmıştı. Ancak Reeves, tercih edeceği oyuncular konusunda herhangi bir ipucu vermemeyi tercih etti. Bu role hayranlar tarafından uygun görülen isimler arasında Mad Men'in yıldızı Jon Hamm, Şüphe filmiyle beğenileri kazanan Steven Yeun ve Kapan filmiyle Hollywood'a sıkı bir giriş yapan Daniel Kaluuya bulunuyor. Batman rolü için ağırlıklı olarak siyahi ya da Asyalı oyuncuların düşünüldüğü belirtiliyor. Ayrıca Matt Reeves, çizgi romanlarda olduğu gibi filmde de Batman'in dedektif yönünün baskın olmasını istediğini ve filmin noir bir film olacağını belirtmişti. Suicide Squad'ın ikinci filmi olan The Suicide Squad filminin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Jared Leto, Will Smith ve Joel Kinnaman'ın rol alması bekleniyor. Margot Robbie'nin başrolünde bulunduğu ve Cathy Yan yönetmenliğinde olan Birds of Prey filmi ise 6 Şubat 2020 yılında izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top