Hesabım
    Bradley Cooper Neden Utanç Duyduğunu Açıkladı!

    Bradley Cooper, Akademi adaylıkları hakkında açıklama yaptı.

    A Star Is Born filmiyle birçok ödülün sahibi olan ve Oscar'da adaylık kazanan Bradley Cooper, adaylıklar hakkında açıklama yaptı. Akademi adaylığı hakkında içini döktüğü açıklama, En İyi Yönetmen kategorisi hakkındaydı.

    Bir Yıldız Doğuyor filminde başrolü Lady Gaga ile paylaşan Bradley Cooper, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenen isim olmuştu. İzleyicilerinin beğenisini kazanan ve gişede büyük başarı yakalayan film, Golden Globe ödülü de dahil olmak üzere birçok ödüle layık bulundu. Ayrıca İngiliz Akademisi olan BAFTA Ödülleri'nde 7 adaylık ve Akademi'de ise 8 adaylığın sahibi oldu. Oscar'da adaylık aldığı bu kategoriler arasında "En İyi Film", "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Özgün Müzik", "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu", "En İyi Görüntü Yönetimi", "En İyi Ses Miksajı", "En İyi Uyarlama Senaryo" dalları bulunuyordu. Ancak "En İyi Yönetmen" kategorisinin bulunmaması üzerine gözler Bradley Cooper'a çevrildi. Öncelikle bu konu hakkında Lady Gaga açıklamada bulunmuş ve Cooper'ın tüm set ekibinin gözünde zaten en iyi yönetmen olduğunu ifade etmişti. Ancak Bradley Cooper bu konu hakkında bir açıklama yapmamıştı. Daha fazla kendini durduramayan Cooper, konu hakkında bir açıklama yapma gereği duydu.

    Bradley Cooper açıklamasında, bu durumdan utanç duyduğunu ifade etti. Cooper konu hakkında "Çok utandım. New York'ta bir kafedeydim ve telefonuma baktım. Nicole Caruso beni tebrik etti ve hangi dallarda aday olduğumuzu söyledi. Ama kötü haberi söyleyen olmadı." sözlerini ifade etti. Oprah Winfrey ile konuşan Cooper, "Utandım, çünkü işimi tam anlamıyla yapamadığımı düşündüm." sözlerini ekledi.

    Ülkemizde "Bir Yıldız Doğuyor" adıyla izleyicileriyle buluşan A Star Is Born'un konusu ise şöyleydi: yetenekli ancak bilinmeyen Ally'yi keşfedince düşüşün eşiğine gelen bir country müzik yıldızı olan Jackson Maine'i konu alıyor. Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili birbirlerinden hemen etkilenir. İkili tutkulu bir aşk yaşamaya başlar ve Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jackson onu sahnenin büyülü dünyası ile tanıştırır. Jack Ally'yi şöhrete kavuşturduktan kısa süre sonra ise Ally artık ünlü bir müzisyen olmuştur. Jack, Ally'nin kariyerinin hızla kendisininkini gölgede bıraktığını fark eder. Kaybolan ihtişamını geri kazanmaya çalışan Jack bu süreçte içsel şeytanlarıyla da yüzleşmek zorunda kalacaktır. İkilinin kariyerlerindeki ayrım büyüdükçe, ilişkileri de hasar almaya başlar..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top