Hesabım
    "World War Z 2" İptal Edildi!

    Paramount'ta işler değişiyor!

    Paramount Stüdyoları, gelecek film projeleriyle ilgili yeni kararlar aldı. Bu kararların etkilediği proje ise David Fincher'ın yöneteceği ve başrolüne Brad Pitt'i alan World War Z'nin devam filmi oldu. Apokaliptik temalı bilim kurgu türündeki "World War Z 2"ye iptal yolu göründü.

    Paramount'un verdiği yeni karara göre World War Z 2 projesi rafa kaldırıldı. Nedeni olarak ise Mission Impossible için çekilmesine karar verilen iki yeni filme ağırlık vermek oldu. Christopher McQuarie'nin ellerine bırakılan iki yeni Mission Impossible'ın bütçesini kesintiye uğratmamak için World War Z'nin bütçesi tamamen ortadan kaldırılmış olundu. İlk film yaklaşık olarak 190 milyon dolara mal olmuştu. Buna karşılık dünya çapında 540 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. World War Z 2'nun çekimlerine 2019'un Haziran ayında başlanması bekleniyordu. Ancak Paramount, programlarına hiç World War Z 2'yu eklemediklerini ifade etti. 

    İkinci filmi Paramount tarafından iptal edilen World War Z'nin konusu ise şöyleydi: Gerry Lane iki kızı ve sevgili eşiyle mutlu bir hayat sürdüren bir aile babasıdır. Bir gün arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden farklı olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu fark ederler. Tehlike hızla yaklaşmaktadır... Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren Birleşmiş Milletler çalışanı olan Gerry, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için dünyayı dolaşacak ve bunu yaparken hayli kısıtlı olan zamana karşı yarışacaktır. Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlanmıştı. İkinci filmin yönetmen koltuğuna Fight Club, Se7en, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi gibi kült filmlerin yönetmeni David Fincher oturacakken ilk filmin yönetmen koltuğunda Marc Forster bulunuyordu. Senaryosunda ise Drew Godard imzası bulunuyordu. Ayrıca World War Z'nin kadrosunda Brad Pitt'in yanı sıra Mireille EnosElyes Gabel, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew FoxDavid Morse gibi isimler yer alıyordu.

    Rafa kaldırılan World War Z 2'nın ne zaman yeniden gündeme geleceği bilinenler arasında yer almıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top