Hesabım
    Tom Hanks, Yeniden Bir Paul Greengrass Filminde!

    Paul Greengrass ve Tom Hanks yeniden işbirliğine girişiyor.

    Captain Phillips filminde birlikte çalışan Tom Hanks ve Paul Greengrass, yeni bir film projesi için ikinci kez biraraya gelecek. Paul Greengrass, İç Savaş konulu dram filminin başrolünü üstlenmesi için Oscarlı oyuncu Tom Hanks ile anlaşma sağladı.

    Paul Greengrass'ın Amerikan İç Savaş'ını konu edinecek olan dram filmi News of The World filminin başrolüne Tom Hanks getirildi. İkili daha önce de biyografik dram türünde olan ve 2009'da Somali'de Amerika'nın kargo gemisine korsanların saldırması üzerine Kaptan Phillips'in tayfasını kurtarmak için yaptıklarını anlatan Kaptan Phillips filminde birlikte çalışmıştı. Film, altı dalga Oscar adaylığının sahibi olmuştu. Film, 2016'da Paulette Jiles tarafından kaleme alınıp yayınlanan aynı isimli kitaptan uyarlanacak. News of The World kitabı, savaş sonrasında bir muhabirin dünyada olup bitenleri duyurmak  üzere Texas'a seyahat etmesini hikayesinin odağına alıyor. Kaptan Jefferson Kyle Kidd, üç savaş görüp ikisinde savaşmış olan ve eşini kaybetmiş bir adamdır. Ailesini kaybetmiş olan yetim bir kıza vermesi iletmesi gereken bir kargoya sahip olan adam ve kız buluştukları andan sonra kolaylıkla ayrılamayacaklardır.

    İç Savaş konulu dram filmi News of The World'ün oyuncu kadrosunda Tom Hanks'in dışında kimlerin yer alacağı henüz belli değil. Oscarlı usta oyuncu Tom Hanks, son zamanlarda Fred Rodger biyografisi olan A Beautiful Day In Neighborhood, yediden yetmişe herkes tarafından sevilen animasyon serisinin yeni filmi Oyuncak Hikayesi 4, bilim kurgu türündeki BIOS ve 2015 yapımı İsveç filminden uyarlanacak olan A Man Called Ove filmleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oslo katliamını anlattığı 22 July, Matt Damon başrollü Son Ultimatom, İrlanda'da gerçekleşen katliamı konu edinen Kanlı Pazar, 11 Eylül'ü konu edindiği Uçuş 93 ve Jason Bourne filmlerinden tanıdığımız yönetmen Paul Greengrass'ın gelecek projeleri arasında ise News of The World dışında başka bir filmin yer alıp almadığı bilinmiyor. Filmin senaryosunu kaleme alacak olan Luke Davis'i ise Lion filminden tanıma fırsatı yakalamıştık.

    News of The World filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top