Hesabım
    Nicolas Cage’li “Prisoners of the Ghostland”e Imogen Poots Dahil Oldu!

    Nicolas Cage ve Imogen Poots aynı filmde buluşuyor.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü sevilen aktör Nicolas Cage’in başrolünü üstlendiği post apokaliptik aksiyon ve gerilim filmi “Prisoners of the Ghostland” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Dehşet Odası”, “Frank & Lola” ve “Dev Avcısı” gibi filmlerden tanıdığımız İngiliz aktris Imogen Poots filmin kadrosuna dahil oldu.

    Kötü şöhretli bir suçlu olan Hero (Nicolas Cage), kaçırılan bir kızı (Imogen Poots) kurtarmaya gönderilir. Kız, karanlık doğaüstü biz evrende kaybolmuştur. İkili, onları birbirine bağlayan kötü laneti bozmalı ve Ghostland’e hükmeden gizemli hayaletlerden kaçmalıdır. Başrol Cage’in “şimdiye kadarki en çılgın filmim” diye tanımladığı “Prisoners of the Ghostland”in çekimlerine önümüzdeki ilkbahar aylarında başlanması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Suicide Club”, “Love Exposure” ve “Why Don't You Play in Hell?” gibi filmlerle tanınan ve bu yapımla birlikte İngilizce dilinde ilk filmine imza atan başarılı Japon yönetmen Sion Sono oturuyor. Merakla beklenen filmin senaryosunu ise Aaron Hendry ve Reza Sixo Safai ikilisi kaleme alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top