Hesabım
    Korku Türündeki "The Prodigy"den Son Şans Klibi!

    The Prodigy'den yeni bir klip yayınlandı.

    Başrolünde Taylor Schilling ve Jackson Robert Scott'ın yer aldığı korku türündeki The Prodigy'den yeni bir klip yayınlandı. Klipte Colm Feore'nin canlandırdığı doktor Arthur Jackson karakteri ve Schilling'in Sarah karakterinin doğaüstü varlıklarla etkileşime geçen Miles hakkında konuştuklarını görüyoruz. Konuşmalarında doktor, Miles'ın ruhunun kontrolünü kaybedebileceğinden söz ediliyor.

    The Prodigy, oğlunun doğaüstü bir güç tarafından ele geçirdiğini düşünen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç ve güzel bir kadın olan Sarah, oğlu Miles'ın son zamanlardaki davranışlarında bir gariplik fark eder.  Rahatsız edici davranışlar sergileyen Miles’in bu durumu gittikçe artınca çevresindekileri de tedirgin etmeye başlar. Sarah, oğlundaki bu değişimin nedenine bir türlü anlam veremez. İşler artık kontrolünden çıkmaya başladığında ailesinin güvenliğinden endişe eden Sarah, oğlunun davranışlarının kötü niyetli ve doğaüstü bir güçten kaynaklandığını düşünmeye başlar. Oğlunu korumak için her şeyi göze alan Sarah, Miles’ın bu karanlık yönüne neyin ya da kimin sebep olduğunu araştırmaya başladığında zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Oğlunun doğaüstü güçler tarafından ele geçirildiğine inanan Sarah, onu kurtarmayı başarabilecek midir?

    Orange Is The New BlackOperasyon: Argo, Şanslı Biri gibi filmlerin Golden Globe ve Emmy adaylıklarına sahip başarılı oyuncusu Taylor Schilling ve korku romanlarının usta yazarı Stephen King'in romanından uyarlanan It: Chapter I'da talihsiz minik George karakterini canlandıran Jackson Robert Scott, The Prodigy filminin başrollerini üstleniyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  What Keeps You Alive filminden tanıdığımız Brittany AllenRiddick Günlükleri, İyi Polis Kötü Polis gibi filmlerden ve The Umbrella Academy'de canlandırmaya hazırlandığı rolünden tanıdığımız Colm Feore ve Peter Mooney gibi isimler yer alıyor. The Prodigy'nin yönetmen koltuğunda The PactŞeytanın Kapısında gibi başarılı korku filmlerinin yönetmeni Nicholas McCarthy bulunurken, filmin senaryosunu Dehşet TreniHayvan Mezarlığı filminin yeni uyarlaması, Nightflyers dizisi gibi yapımların senaryosuna imza atan Jeff Buhler kaleme alıyor. The Prodigy'nin dağıtım şirketi olan Orion Pictures bünyesinde daha önce The Terminator, Robocop, The Silence Of The LambsDances With WolvesAmadeus gibi filmler gösterime girmişti.

    Doğaüstü korku temalı The Prodigy, yurt dışında bugün izleyicileriyle buluşuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top