Hesabım
    "The Boy 2" Görselinde Brahms Yeniden Ortaya Çıkıyor!

    The Boy 2'dan ilk görsel yayınlandı.

    Gişede yakaladığı başarının ardından ikincisi çekilen ve ülkemizde Lanetli Çocuk adıyla vizyona giren The Boy'un devam halkasından bir görsel yayınlandı. Yayınlanan görselde ilk filmde konu edinilen Brahms'ın küçüklüğünde tanıştığı ve daha sonra da kendine yüz olarak seçtiği oyuncağın ortaya çıkmasına tanıklık ediyoruz.

    Lanetli Çocuk filminin devam halkası olan The Boy 2, Heelshire Köşkü'nün geçmişinden habersiz bir şekilde oraya taşınan, masum bir ailenin hikayesini konu ediyor. Eve yerleşmeye çalışan ailenin küçük oğulları bu süreçte, Brahms adını verdiği gerçek boyutlardaki bir oyuncak bebekle arkadaşlık kurmaya başlar. Filmin çekimleri resmi olarak başlamış durumda olmakla birlikte ilk filmde de yönetmen koltuğunda bulunan ve The Devil Inside, WerStay Alive gibi korku filmlerinden tanıdığımız William Brent Bell ikinci filmin de yönetmenliğini üstleniyor. The Boy 2, en iyi korku filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse'dan çıkmaya hazırlanırken, filmin senaryosunu Stacey Menear kaleme alıyor.

    İlk filminde lanetli olduğunu düşündüğümüz bir oyuncak bebeğe bakması için tutulan bakıcının başına gelenleri konu edinen The Boy'un ikinci filminin konusu şöyle olacak: Lanetli Çocuk filminin devam halkası olan The Boy 2, Heelshire Köşkü'nün geçmişinden habersiz bir şekilde oraya taşınan, masum bir ailenin hikayesini konu ediyor. Eve yerleşmeye çalışan ailenin küçük oğulları bu süreçte Brahms adını verdiği gerçek boyutlardaki bir oyuncak bebekle arkadaşlık kurmaya başlıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Batman BeginsJack ve JillDawson's Creek, Disturbing Behavior, Şanslı LoganSigara İçtiğiniz İçin TeşekkürlerPieces of April gibi yapımların yıldız oyuncusu Katie Holmes; The WitchThe Ballad of Buster ScruggsKasırgada VurgunAvcı: Kış Savaşı gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ralph InesonGeneration KillThe MentalistThe Nine, Turn gibi yapımlarda karşımıza çıkan Owain Yeoman ve Örümcek Ağındaki KızGotham, The Blacklist: Redemption gibi yapımlardan hatırladığımız minik oyuncu Christopher Convery yer alıyor. İlk filmin oyuncu kadrosunda ise Lauren Cohan ve Rupert Evans yer alıyordu.

    15 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak dünya çapında 68 milyon dolar gişe hasılatı elde eden The Boy filminin devam halkası The Boy 2'nun prodüksiyonu başlamış olmakla birlikte vizyona ne zaman gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top