Hesabım
    Dwayne Johnson, Akademi'nin İlk Tercihiydi!

    Dwayne Johnson, Oscar sunuculuğu için ilk tercih olduğunu açıkladı...

    Sevilen yıldız oyuncu Dwayne Johnson, bu yıl 91. kez düzenlenecek olan Akademi hakkında açıklamada bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, hayranlarının ve sinemaseverlerin şaşırmasına neden oldu.

    GökdelenFighting With My Family, Fast and Furious serisi, Hobbs and Shaw ve Jumanji: Welcome To The Jungle filmlerinin yıldız oyuncusu Dwayne 'The Rock' Johnson, Akademi hakkında ilginç bir açıklamada bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Johnson, Oscar Töreni sunuculuğu için Akademi'nin ilk görüştüğü isim olduğunu belirtti. Sunuculuk üzerinde anlaşma sağlanmış olduğunu, ancak Jumanji: Welcome To The Jungle'ın devam halkasının hazırlıkları nedeniyle sunuculuktan çekilmek zorunda kaldığını ifade eden Johnson, bu sözlerini Dan Buffa'nın yaptığı paylaşımın ardından ifade etti. Dan Buffa ise Johnson'ın Akademi'nin ilk tercihi olduğunu belirten asıl kişi oldu.

    Yıldız oyuncu Dwayne Johnson ayrıca eğer kendisi sunucu olmayı başarsaydı 91. Akademi Ödül Töreni'nin en eğlenceli Oscar Töreni olacağını söyledi. Johnson, sunuculuk için çok çaba harcadığını, ancak Jumanji çekimlerinin engel olduğunu ifade etti. Akademi, bu yılın sunucusu olarak komedyen Kevin Hart'ı seçmiş, ancak Hart'ın geçmişinde sarf ettiği homofobik sözler nedeniyle tepki alması üzerine, komedyen sunuculuktan çekilmek zorunda kalmıştı. Ardından Akademi'den başka hiçbir açıklama gelmemesi üzerine törenin sunucusuz bir şekilde gerçekleşeceği anlaşılmıştı.

    91. Akademi Ödülleri, 24 Şubat'ı 25 Şubat'a bağlayan gece düzenlenecek bir törenle sahiplerine teslim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top