Hesabım
    "Birds of Prey"den Black Canary'li Set Fotoğrafları!

    Black Canary'li set fotoğrafları görücüye çıktı.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde teaser'ı DC hayranlarıyla paylaşılan Birds of Prey filminin setinden görseller gelmeye devam ediyor. Daha önce de Margot Robbie'li set fotoğrafları sinemaseverlerle paylaşılmıştı, şimdi ise Jurnee Smollett-Bell'in canlandırdığı Black Canary'yi görme imkanı yakalıyoruz.

    Yönetmen koltuğuna Cathy Yan'ın geçtiği kadın kahramanlardan oluşan DC filmi "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn)"den yeni set fotoğrafları paylaşıldı. Bu görüntülerde Black Canary rolünde karşımıza çıkmaya hazırlanan Jurnee Smollett-Bell'i yakından görme fırsatı bulunuyoruz. Çekimleri Los Angeles'ta süren Birds of Prey filminin senaryosu bizleri Transformers'ın geçmişine götüren Bumblebee filminden tanıdığımız Christina Hodson kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Dead Pigs filmiyle tanıdığımız Asyalı yönetmen Cathy Yan oturuyor. Ayrıca Hodson'ın Batgirl'ün senaryosu üzerinde çalıştığı da bilinenler arasında yer alıyor.

    Birds of Prey filminin hikayesi ise genç bir kızı kötü bir mafya babasının elinden kurtarmak üzerine olan bir görevi odağına alacak. Cloverfield serisinden tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead'in hayat verdiği, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress ve Jurnee Smollett-Bell'in hayat verdiği, suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary'nin Margot Robbie'nin hayat verdiği Harley Quinn'le birleşerek oluşturduğu kadın kahraman ekibi, Black Mask, gerçek ismiyle ise Roman Sionis'e karşı mücadele edecek. Star Wars serisinin genç Obi-Wan Kenobi'si olmanın yanı sıra Trainspotting ve Moulin Rouge gibi klasik filmlerle de hafızalarımıza kazınan Altın Küre ödüllü Ewan McGregor'un hayat vereceği karakter; False Face Society isimli çetenin lideri olarak Gotham'ın ünlü mafya babalarından biri. Kadın kahramanlar, Grey’s AnatomyVeep ve Happyland gibi yapımlarda birkaç kere görünen genç yıldız Ella Jay Basco'nun canlandırdığı Cassandra Cain'i korumaya çalışacaklar.

    Birds of Prey'in ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Şubat 2020'de buluşacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top