Hesabım
    Aaron Taylor Johnson, "Kingsman" Devam Filminde!

    Kingsman serisinin üçüncü filmine eklenen yeni isimler açıklandı.

    Kingsman: The Secret Service ve Kingsman: The Golden Circle filmlerinin ardından serinin üçüncü filminin yolda olduğu resmi olarak duyurulmuştu. Serinin devam halkasında ilk iki filmin başrolünde yer alan Taron Egerton'ın olmayacağının açıklanmasının ardından yeni filmde kimlerin rol alacağı belli oldu.

    Henüz adı ve konusu belli olmayan üçüncü Kingsman filminin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı açıklandı. Sosyal medya üzerinden Daily Mail'den Baz Bamigboye tarafından duyurulan isimler arasında Nocturnal Animals, Nowhere Boy, Outlaw King, Yenilmezler: Ultron ÇağıAnna Karenina gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Aaron Taylor Johnson; The Alienist, Good Bye Lenin, Rush, Soysuzlar Çetesi; Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, Havana'da 7 Gün gibi yapımların yetenekli oyuncusu Daniel Brühl, Game of Thrones, And Then There Were None, EnigmaAşk ve Gurur ve Zombiler gibi yapımların usta oyuncusu Charles Dance; Matthew Goode, Djimon Honsou, Alison Steadman, Gemma Arterton ve Tom Hollander isimleri yer alıyor. Aaron Taylor Johnson'ın Kingsman serisinin yönetmeni olan Matthew Vaughn ile daha önce de çalıştığı biliniyor. Sevilen aksiyon komedi filmi Kick-Ass filminde birlikte çalışan ikili, Kingsman için yeniden bir araya gelmiş olacak. Filmin yönetmen koltuğundaki isim olan Matthew Vaughn, Kingsman: The Secret Service ve Kingsman: The Golden Circle'ın yanı sıra X-Men: First ClassYıldız Tozu ve Bir Dilim Suç filmleriyle de tanınıyor. Serinin devam halkasının senaryosunu ise Matthew Vaughn ile birlikte diğer filmlerin de senaryosunda imzası bulunan Jane Goldman kaleme alıyor.

    Ayrıca üç spin-off projesi daha beklenen Kingsman serisinin bir spin-off'u, İngiltere'de yer alan organizasyonun Amerikan versiyonunu konu edinecek. Bu yapımda Colin Firth, Jeff BridgesChanning Tatum ve Halle Berry'nin rol alması bekleniyor. Ayrıca Kingsman Mark Miller ile Dave Gibbons'ın kitabından uyarlanan serinin üçüncü filmi, Kingsman 3 filminin konusu bilinmemekle birlikte serinin bir önceki filminin konusu şöyleydi: Merkezleri yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Dünyayı kurtarmak Eggsy için artık bir alışkanlık haline gelmiştir.

    Aksiyon türündeki sevilen serinin üçüncü filmi olan Kingsman 3'ün ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Kasım 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top