Hesabım
    Aquaman'den Korku Türünde Spin-Off Geliyor!

    Aquaman'in yeni bir spin-off filminin çekileceği duyuruldu.

    Warner Bros, Aquaman'in dünyasıyla bağlantılı olacak olan yeni bir spin-off projesini DC hayranlarıyla paylaştı. Proje, Aquaman evrenini seven ve aynı zamanda bu evreni korkutucu bulan izleyicilerle aynı fikri paylaşıyor olacak. Henüz ayrıntıları belli olmayan projenin korku türünde olması planlanıyor.

    DC'nin blockbuster filmi Aquaman'in The Trench adında bir spin-off filminin çekileceği resmi olarak duyuruldu. Bu filmin bir korku filmi olması üzerinde durulduğu bilinenler arasında yer alıyor. Aquaman evreninde yer alan canlıları konu edinebileceği düşünülen filmin Atlantis Krallığı'nın kalıntılarında geçebileceği tahmin ediliyor. Hikayesi denizlerin altında, Atlantis Krallığı'nda yaşayan korkutucu canlıların ekseninde kurgulanacak olan korku türündeki spin-off filmi, Warner Bros'un senaristleri Noah Gardner ile Aidan Fitzgerald'a emanet edildi. Bilindiği üzere Atlantis Krallığı yok olmuş ve geriye oradan kalan garip yaratıklar kalmıştı. Filmin The Trench isimli çizgi romanlardan uyarlanarak Atlantis Krallığı'nın yıkılışını anlatması ve ve insanlarla yaratıkların ilk karşılaşmasına odaklanması bekleniyor.

    Geoff Johns, Ivan Reis'in yaratıcısı olduğu The Trench çizgi romanları, denizlerin altında yaşayan ve insanları yok etmeyi hedefleyen yaratıkları konu ediniyor. Atlantis Krallığı parçalara ayrıldığı zaman, bir parçasına The Trench adı verilir. Burada yaşayan yaratıkların cannibalist olduğu söylenir. Bilindiği üzere buradaki yaratıklar Aquaman tarafından yok edilmiştir.

    Korku türündeki spin-off projesini Aquaman'in yönetmen koltuğuna oturan ve The Conjuring serisiyle dünya çapında sevilen James Wan onaylamış bulunuyor. Ancak bu durumun Wan'in yönetmen koltuğuna geçeceğini ifade etmediği söyleniyor. Ayrıca başarılı yönetmen James Wan'in, Aquaman'in ikinci filmi için hazırlıklara başladığı duyurulmuştu. Spin-off flminin Aquaman'den daha düşük bütçeli olacağı ve başrol oyuncularının filmde yer almasının istenmediği bilinenler arasında yer alıyor.

    Başrolünde Jason Momoa, Amber Heard, Willem DafoePatrick Wilson gibi isimlerin bulunduğu Aquaman filminin konusu ise şöyleydi: Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır. Bu yolculukta Arthur kendiyle yüzleşmenin yanı sıra, bir kral olmaya layık olup olmadığını da keşfetmek zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top