Hesabım
    Maisie Williams'ın Yeni Filmi "The Owners"

    Game of Thrones'un yıldızı Maisie Williams'ın yeni projesi belli oldu.

    Son sezonu merakla beklenen fantastik türdeki Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Maisie Williams'ın yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Genç ve yetenekli oyuncu, çizgi roman uyarlaması olup gerilim türünde olacak olan The Owners kadrosuna dahil edildi.

    Dünya çapında en çok izlenen diziler arasında yer alan Game of Thrones'dan tanıdığımız ve korku ağırlıklı olacak olan X-Men filmi The New Mutants'ın yıldız oyuncusu Maisie Williams'ın yeni film projesi belli oldu. Game of Thrones'un sonuna gelinmesinin ardından dinlenmeyen genç oyuncu, çizgi romandan uyarlanacak olan The Owners'ın kadrosunda yer alacak.The Forest'tan tanıdığımız Julius Berg'in yönetmen koltuğuna oturacağı, senaryosunda ise Berg'e Les Petits Princes'in senaristi Matthieu Gompel'in eşlik edeceği filmin hikayesinin 90'lı yıllarda geçmesi planlanıyor. The Owners çizgi romanlarının konusu ise şöyleydi: 20 yaşında olan iki çocukluk arkadaşı Nathan ve Terry, sosyopat biri olan Gaz tarafından Huggins ailesini soymaları için dolduruşa getirilirler. Huggins ailesi ise yaşlı bir doktor ve eşinden oluşuyordur. Nathan'ın kız arkadaşı Mary ise bu soyguna karşıdır, ancak her şey çoktan hazırlanmıştır. Doktorun evi yüklü miktarda parayla doludur ve evde de kimse yoktur. Ama Huggins ailesi eve tahmin edildiğinden daha erken döner ve hırsızlarla yüz yüze gelirler. Hırsızlar gizlenmiş olsa da doktor ve karısı onları bulacaktır. Aile, hırsız gençlerden daha ileri gitmeden bunu sonlandırmalarını ister, ancak her şey için artık çok geçtir. Mary bir anda kendini kabuslarında bile göremeyeceği kadar kötü bir savaşın içinde bulacaktır.

    Mary karakterine Maisie Williams'ın hayat verdiği filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan diğer isimler henüz duyurulmadı. Yönetmen Julius Berg'in The Owners filmini Güney Doğu İngiltere'de bulunan Kent şehrindeki tarihi Viktoryan evlerinde çekeceği bilinenler arasında yer alıyor. Maisie Williams'ın, Game of Thrones çekim ve tanıtım programından dolayı filmin çekimlerine henüz başlanamadığı söylenenler arasında bulunurken, Maisie Williams'ın başrolünde yer aldığı X-Men spin-off'u olan The New Mutant filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 2 Ağustos 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top