Hesabım
    Michelle Rodriguez, Liam Neeson'ı Savunduğu İçin Özür Diledi!

    Michelle Rodriguez, Liam Neeson'ı savunmaktan vazgeçti...

    Liam Neeson, geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı ırkçı itiraflar nedeniyle tüm dünyanın gündemine oturmuştu. Siyahilere karşı yıllar önce takındığı tavır nedeniyle bir kesimin tarafından eleştirilirken, bir kesin tarafından samimi bulunan İrlandalı oyuncu Liam Neeson'ı savunan isimlerden biri de Michelle Rodriguez'di. Ancak Rodriguez bu savunmasını geri çekme kararı aldı.

    Liam Neeson başrolünde yer aldığı, ABD'de vizyona giren ve ilk haftasında ülkede en çok izlenen üçüncü film olan Cold Pursuit filmi için Independent'a röportaj verdi. Bu röportajı sırasında Cold Pursuit filminde canlandırdığı intikamcı karakteri daha kolay anlatabilmek için kendi tecrübelerinden bir örnek verdi. Ancak bu örneği vermek hayatını hatası olarak kabul gördü. Neredeyse kariyerini bitirebilecek olan bu sözler, yıllar önce yakın bir arkadaşının siyahi bir birey tarafından cinsel istismara uğramasının ardından Liam Neeson'ın sokak sokak gezip saldırabilmek için herhangi bir siyahi bireyi aramasını içeriyordu. Tüm dünyayı şoke eden açıklamanın ardından Cold Pursuit'in galası iptal edildi ve Neeson eleştirilmeye başlandı. Ancak onu savunan isimler de bulunuyordu. Bu isimlerden biri ise Widows filminde Neeson ile birlikte rol alan Michelle Rodriguez oldu. Rodriguez'in Neeson'ı savunma şekli ise, işleri daha da garip bir hale soktu. Rodriguez, Vanity Fair ile yaptığı konuşmada Neeson'ın ırkçı biri olamayacağını, çünkü Widows filminde siyahi bir oyuncu olan Viola Davis'i öptüğünü ifade etmişti. Neeson, Steve McQueen'in 2018 yapımı filminde Viola Davis'in eşini canlandırıyordu. Aldığı tepkilerin ardından başarılı oyuncu Michelle Rodriguez ikinci bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

    Rodriguez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında Neeson'ı savunma şekli nedeniyle herkesten özür diledi: "Arkadaşlarım, meslektaşlarım, hayranlarım ve kamuoyuna: Seçtiğim sözler ve yanlış örneğim için herkesten içtenlikle özür diliyorum. Gergin bir konu hakkında, arkadaşımı yanlış bir şekilde savundum. Ancak şimdi bunun duyarsız bir ifade olduğunu anlıyorum. Kötü bir kıyaslamayla yapma niyetinde değildim. Bu olaydan öğrendiklerim oldu ve bunun üzerine gideceğim." Liam Neeson'ın ırkçı kabul edilen sözlerinin ardından çıkan tartışma hız kesmeden devam ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top