Hesabım
    Eddie Murphy'li "Coming 2 America" Vizyon Tarihini Aldı!

    Amerika Rüyası'nın devam filmi Coming 2 America'nın vizyon tarihi açıklandı.

    Eddie Murphy'li komedi filmi Coming to America'nın devam filminin çekileceği müjdesi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Ülkemizde Amerika Rüyası olarak vizyona giren ilk filmin ardından ikinci film geliştirme aşamasında bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise duyuruldu!

    Başrolünde Altın Küre ödüllü usta komedyen Eddie Murphy'nin yanı sıra Black Dynamite, Martial Law gibi yapımlarda karşımıza çıkan Arsenio Hall, Paul Bates ve son zamanlarda karşımıza Spider-Man Homecoming, A Girl Like Grace ve Flight filmleriyle çıkan Garcelle Beauvais'nin yer aldığı Amerika Rüyası filminin devam halkasının ayrıntıları belli olmaya devam ediyor. Yakın bir zamanda yönetmeninin Hustle and Flow, The Poor & Hungry, Tarzan Efsanesi, Black Snake Moan gibi filmleriyle tanınan Craig Brewer olacağı duyurulan filmin bu kez de vizyon tarihi sinemaseverlerle paylaşıldı. Yurt dışında 7 Ağustos 2020 tarihinde izleyicileriyle sinemalarda buluşacak olan Coming 2 America'nın ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

    Orijinal film olan Coming to America, Kurtadam Londra'da, The Blues Brothers, Gece Yarısı, Spies Like Us gibi filmlerin usta yönetmeni John Landis tarafından yönetilmişti. Sevilen komedi filminin senaryosunu ise Eddie Murphy ile birlikte Çatlak Profesör  filmlerinde birlikte çalışan, aynı zamanda Polis Okulu filmlerinden tanıdığımız David Sheffield ve Barry W. Blaustein kaleme almıştı. 1988 yapımı Amerika Rüyası filminin devam filmi olacak olan Coming 2 America filminin hikayesi, Prens Akeem'in yıllar önce kaybolan bir oğlunun olduğunu öğrenmesi üzerine gerçekleşecek olan olayları anlatacak. Zamunda ülkesindeki tahtından kalkıp yeniden Amerika'ya gelen  Prens Akeem, tahtının varisini Amerika'da aramaya koyulacaktır.

    Eddie Murphy'nin son yıllarda aktif olarak Hollywood'da yer almadığı bilinenler arasında yer alıyor. Kelimeler Yetmez filminin ardından beyaz perdeye ara veren Murphy 2016 yılında rol aldığı Mr. Church filminin ardından, şimdilerde biyografi türünde olacak olan Dolemite Is My Name, üçüzlerin üçüncü kardeşlerini bulmasını konu edinen Triplets, gündemdeki devam filmimiz Coming 2 America ve Josh Appelbaum ile Andre Nemec'in senaryosunu kaleme aldığı Beverly Hills Cop 4 filmleri için hazırlıklarına devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top