Hesabım
    Ümit Ünal'ın "Aşk, Büyü, vs." Filmi Yolda!

    Usta yönetmen Ümit Ünal'ın yeni filmi "Aşk, Büyü, vs."nün deneme çekimleri paylaşıldı.

    Usta yönetmen Ümit Ünal, yeni bir film projesinin müjdesini verdi. Adı "Aşk, Büyü, vs." olacak olan dram türündeki filmin başrollerinde ise Ece Dizdar ile Selen Uçer yer alacak. Film henüz yapım aşamasında olup, ilk görüntüleri sinemaseverlerle paylaşıldı.

    Başrolünde Esir Şehrin Gözyaşları, Şubat, Güneşi BeklerkenBeş Kardeş gibi yapımlardan tanıdığımız başarolı oyuncu Ece Dizdar ve Büyük Oyun, Can, Şeytan Tüyü, Bornova Bornova, 11'e 10 KalaKumun Tadı gibi yapımlarda izleme fırsatı bulduğumuz Selen Uçer'in yer aldığı "Aşk, Büyü, vs."den bir prova videosu paylaşıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Dizdar ve Uçer'in yanı sıra Naciye filminden, Analar ve Anneler, Poyraz Karayel, Avlu dizilerinden tanıdığımız Görkem Mertsöz; Ağır Roman, Sofra Sırları, İki Genç Kız filmlerinde yer alan Emrah Kolukısa; Türk sinema ve tiyatrosunun en önemli isimlerinden biri olan Ayşenil Şamlıoğlu yer alıyor. Film, Nar, Sofra Sırları, Anlat İstanbul, Gölgesizler, Teyzem, 9 filmleriyle Türk Sineması'nda önemli bir yere sahip olan Ümit Ünal yönetmenliğinde gerçekleştiriliyor. İki yıllık çalışma sonucunda Ünal tarafından tamamlanan senaryo, hayata geçirilmeye hazır durumda.

    Yıllar önce yolları kesişen iki genç kadının yıllar sonra aynı adada çıktığı yolculuğu konu edinecek olan ve hayat değiştirecek hikayesiyle karşımıza çıkacağı söylenen film, hayata geçirilmek için destekçilerini bekliyor. Filmin yönetmeni Ümit Ünal'ın aynı zamanda 38. İstanbul Film Festivali jürisinde yer alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top