Hesabım
    Akademi, Bazı Ödülleri Reklam Aralarında Verecek!

    Akademi'den şaşırtan bir karar daha geldi.

    Oscar heykelciklerini Şubat ayı içerisinde dağıtacak olan Akademi'den yeni bir açıklama geldi. Bu açıklamada, ödülleri takdim etmeleri için yeni isimlerin açıklanmasının yanı sıra, bazı ödüller için ilginç bir duyuru da yapıldı. Bu duyuruya göre ödüllerin bir kısmı, reklam aralarında takdim edilebilir...

    Bu yıl 91. kez düzenlenecek olan Akademi Ödülleri, tartışma konusu olmaya devam ediyor. Öncelikle sunucusuz düzenlenme kararı verilen törende, ödülleri takdim edecek isimlerin yer aldığı ve çoğunluğu kadın oyunculardan oluşan listede geçtiğimiz yılın Oscar kazananlarına yer verilmediği fark edilmişti. Allison Janney'nin açıklaması üzerine geri adım atan Akademi, ödülleri sahiplerine verecek olan isimlere Gary Oldman, Allison Janney, Frances McDormand ve Sam Rockwell'i ekleme kararı almıştı. Ödülleri sahiplerine verecek olan isimler arasında ayrıca Jumanji: Welcome To The Jungle 2 kadrosuna katılan Awkwafina, James Bond rolünde izlediğimiz Daniel Craig, Avengers'ın Captain America'sı Chris Evans, Hollywood'un sevilen komedyenlerinden Tina Fey, usta oyuncu Whoopi Goldberg, Captain Marvel rolünde izlemeye hazırlandığımız Brie LarsonJennifer Lopez, başarılı kadın komedyenlerden Amy Poehler ve Maya Rudolph, genç oyuncu Amandla Stenberg, beyaz perdenin başarılı yüzlerinden Charlize Theron, Man In Black filminde Chris Hemsworth ile rol alacak olmasıyla gündeme damgasını vuran Tessa Thompson ve dünya çapında büyük ilgi gören Crazy Rich Asians'ın başrolü Constance Wu yer alıyor.

    Şimdi ise Akademi'den gelen yeni açıklamaya göre En İyi Sinematografi, En İyi Live-Action, En İyi Kurgu, En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı ödüllerinin reklam aralarında sahiplerine verilmesi planlanıyor. Ödül sahiplerinin konuşmaları ise daha sonra yayınlanacak. Bu kararlarının nedeni ise törenin çok uzun sürmesine bağlanıyor. Akademi'nin kararını açıklayan Akademi Başkanı John Bailey, bu dört kategorinin konuşmalarını online olarak yayınlayacaklarını ifade etti.

    91. Akademi Ödül Töreni bu yıl sunucusuz olarak sürdürülecek. Ancak Lady Gaga ve Bradley Cooper'ın A Star Is Born filmlerinden sevilen soundtrack parçaları 'Shallow'u; The Los Angeles Philharmonic ve orkestra şefi Gustavo Dudamel'in özel performansını; Mary Poppins Returns'den sürpriz bir isimle The Place Where Lost Things performansını; The Ballad of Buster Scruggs'dan Gillian Welch'in performansıyla When A Cowboy Trades His Spurs For Wings parçasını; Black Panther'den Kendrick Lamar'ın performansıyla All The Stars parçasını gece boyunca dinleyeceğiz.

    91. Akademi Ödülleri, 24 Şubat'ı 25 Şubat'a bağlayan gece Los Angel Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenecek bir törenle sahiplerine takdim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top