Hesabım
    Alexander Payne'den Korku Komedi Filmi: "The Menu"

    Usta yönetmen Alexander Payne'in yeni filmi duyuruldu.

    Nebraska, Sideways, ElectionThe Descendants gibi filmlerin başarılı yönetmeni Alexander Payne'in yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Korku komedi türünde olacak olan filmin adının "The Menu" olması planlanıyor.

    Sideways filmi ile şarap kültürü üzerinden mizahi dille bir film çeken Alexander Payne, yeniden yeme içme kültürü üzerinden gidebileceği bir film üzerinde çalışıyor. Korku ve gerilimi komediyle birleştirip mutfağa sokacak olan filmin adı "The Menu" olarak duyuruldu. Filmin senaryosu Last Week Tonight With John Oliver ve Succession'ın senaristliğini üstlenen Will Tracey ve Late Night With Seth Meyers'ın baş yazarı olan Seth Reiss tarafından kaleme alınıyorken, The Menu'nun yapımcılığını Gary Sanchez Prodüksiyon Şirketi altında sekiz Oscar adaylığının sahibi olan Vice'ın yönetmeni Adam McKay, oyuncu Will FarrelBetsy Koch üstlenecek.

    Filmin konusu ise şöyle: Genç ve mutlu bir çift, şehir hayatından uzak bir adadaki restorana gitmek istiyordur. Restoranın şefi onlara harika bir tadım menüsü hazırlayacaktır. Ancak onları hiç tahmin edemeyecekleri farklı ve şok edici sürprizler de bekliyordur. Kanlı ya da vahşi bir menüyü barındıracağını tahmin ettiğimiz The Menu filminin çekimlerinin başladığına dair henüz bir duyuru yapılmadı. Oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise sırrını korumaya devam ediyor. Alexander Payne'in korku, gerilim ve komedi türlerinde olacak olan The Menu filmi dışında The Buriel isimli sinema projesi bulunuyor. Emily Baker'ın başrolünde yer alacağı filmin dram türünde olması planlanıyor. Payne, son olarak başrolünde Matt Damon, Christoph WaltzKristen Wiig gibi isimlerin yer aldığı Golden Globe adaylığı bulunan Downsizing filmiyle gündeme gelmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top