Hesabım
    Usta Oyuncu Erdoğan Sıcak, Hayatını Kaybetti

    Hastalıkla mücadele eden usta isim yaşamını yitirdi...

    Sinema ve televizyonun usta isimlerinden Erdoğan Sıcak hayatını kaybetti. Ses sanatçısı Onur Akay'ın sosyal medya üzerinden duyurduğu acı haber ile 79 yaşındaki Sıcak'ın vefatı tüm sevenleri ve basın ile paylaşıldı.

    Koah hastalığıyla mücadele ettiği bilinen 79 yaşındaki usta tiyatrocu Erdoğan Sıcak yaşamını yitirdi. Onur Akay ise sosyal medya üzerinden şu sözlerle acı haberi paylaştı: "Bir süredir koah hastalığıyla mücadele eden Erdoğan Sıcak'ı kaybettik. 79 yaşındaki değerli sanatçımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Cenazesi son yolculuğuna Perşembe günü uğurlanacak." Profesyonel tiyatro oyuncusu ve yönetmeni kimliğiyle tanınan usta isim Erdoğan Sıcak, uzun metrajlı filmlerde ve dizilerde rol almıştı. Ayrıca kendi kaleme aldığı bir tiyatro oyununun da sahnelendiği bilinenler arasında yer alıyor. Erdoğan Sıcak'ın yer aldığı projeler arasında Muhsin Bey, Milyarder, Yeniden Doğuş Zamanı, Böcek, Kaynanalar, Kuruntu Ailesi, Bizim Mahalle, Ruhsar, Ayrılsak da Beraberiz, Hatırla Sevgili, Adanalı, Akasya Durağı, İstanbullu Gelin, ŞahsiyetKırgın Çiçekler gibi yapımlar yer alıyor.

    Değerli sanatçı Erdoğan Sıcak'ın tiyatro, sinema ve televizyon oyunculuğunun yanı sıra yazdığı senaryolarının, mizah hikayelerinin, şiirlerinin ve bestelenmiş şarkılarının olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top