Hesabım
    "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2"den Altyazılı Teaser!

    Ölüm Günün Kutlu Olsun 2'den yeni bir teaser yayınlandı.

    İlk filmi Happy Death Day'in ardından merakla beklenen Happy Death Day 2U filminden yeni bir teaser paylaşıldı. Beğenilen korku filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse'tan çıkacak olan Happy Death Day 2U filminin teaser'ında katil Babyface'in yeniden döndüğüne tanık oluyoruz. Ama bu kez katil, herkesin peşinde!

    Tree'nin tekrar tekrar ölmeye devam ettiği devam halkası Happy Death Day 2U filminin yönetmen koltuğuna Paranormal Activity serisi, Şüphe, İzciler Zombilere Karşı gibi filmlerde tanıdığımız korku filmi yönetmeni Christopher Landon otururken, filmin senaryosunu Landon ile birlikte Scott Lobdel kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Tree rolüyle Jessica Rothe, Carter Davis rolüyle Israel BroussardSuraj SharmaRachel Matthews, Steve Zissis, Phi Vu, Charles Aitken, Caleb Spillyards, Sarah Bennani gibi isimler yer alıyor. Happy Death Day 2U'nun yapımcılığını Jason Blum, Angela Mancuso ile John Baldecchi üstleniyorken aralarına Samson Mucke'nin de katıldığı duyuruldu. 

    Happy Death Day'in devam halkasının, ilk filmde yer alan zaman döngüsüne dair soru işaretlerini gidereceği ve ilk filmin bittiği yerden devam edeceği bilinenler arasında yer alıyor. Happy Death Day 2U'da baş kahramanımız Tree, tekrar tekrar ölümü tatmanın başına gelebileceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark edecektir. İlk filmde gerçekleşen olaylardan iki yıl sonrasına gittiğimiz filmde, Tree Gelbman bir kez daha aynı zaman döngüsüne girer. Bu eyleminin amacı ise başına neden bunların geldiğini bulmak. Bu süreçte Tree, ayrıca zaman döngüsünün gücü tarafından diriltilen ve intikam arayışındaki Lori ile de yüzleşmek zorunda kalıyor. Tree'nin yeniden zaman döngüsüne girmesinin nedeninin filmin hayranları tarafından, sevgilisi Carter Davis'in ölümü olabileceği öngörülüyor.

    Korku gerilim türündeki Happy Death Day filminin devamı niteliğinde olan ve 2019'un en çok beklenen filmleri arasında başı çeken Happy Death Day 2U filminin yurt dışında 14 Şubat tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlanması beklenirken, 14 Şubat'ın Parkland katliamının yıldönümü olması üzerine vizyon tarihi 13 Şubat'a çekilmişti. Filmin, ülkemizdeki izleyicileriyle i22 Şubat tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top