Hesabım
    Octavia Spencer ve Anne Hathaway “The Witches”ta Buluşuyor!

    Robert Zemeckis’in yeni filmi “The Witches” kadrosunu genişletiyor.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı aktris Anne Hathaway’in başrolünü üstlendiği “The Witches” uyarlaması oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. 2011 yapımı “Duyguların Rengi” ile Oscar kazanan Octavia Spencer ve çocuk yıldızlar Jahzir Bruno ve Codie-Lei Eastick filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Heyecan verici filmin yönetmenliğini “Geleceğe Dönüş”, “Mesaj”, “Yeni Hayat” ve “Forrest Gump” gibi birçok ikonik filme imza atan Oscar ödüllü yönetmen Robert Zemeckis üstleniyor. 16 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin senaryosunu ise yönetmen Zemeckis ve “Black-ish”in üç Emmy adayı senaristi Kenya Barris kaleme alıyor.

    Ünlü yazar Roald Dahl’ın 1983 yılında yayınlanan “The Witches” romanı, 1990 yılında yönetmen Nicolas Roeg tarafından beyaz perdeye uyarlanmıştı. Yeni uyarlamada da filmin konusunun değişmeyeceği biliniyor. 1990 yapımı filmin konusu şöyleydi: Anne ve babasını kaybedip İngiltere'de büyükannesiyle birlikte yaşamaya başlayan yedi yaşındaki bir çocuk cadıların gerçek olduğunu öğrenir. Kaldıkları otelde karşılaştığı cadılar İngiltere'de gerçekleştirecekleri bir plan üzerinde çalışmaktadırlar. Üstelik bu büyük ve karanlık plan dünyadaki tüm çocukları kötü etkileyecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top