Hesabım
    Chris Evans, Bilim Kurgu Filmi "Infinite"in Başrolünde!

    Chris Evans, yeni projesi için görüşmelere başladı.

    Tüm dünyadaki Marvel hayranları tarafından merakla beklenen Avengers: Endgame filminden sonra Avengers ekibiyle olan yolculuğunu tamamlayacak olan Chris Evans, yeni bir proje için görüşmelere başladı. Paramount Pictures ile anlaşmaya varmak üzere görüşmelerini sürdüren Evans'ın yeni projesi bir bilim kurgu uyarlaması olabilir.

    İlk Avengers üyesi olma özelliğine sahip Captain America'ya hayat veren Chris Evans'ın, Avengers filmlerinden emekli olacağı duyurulmuştu. Marvel ile olan anlaşması sona eren Evans ise yeni bir film projesi için harekete geçti. Paramount Pictures'ın bilim kurgu projesi olacak olan Infinite filmi için anlaşmaya varmak istediği Chris Evans, eğer her şey yolunda giderse bir distopya filminde başrol olacak. Infinite filminin, D. Eric Maikranz'ın yaratıcısı olduğu The Reincarnationist Papers romanından uyarlanması bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise Magnificent Seven, Training DayThe Equalizer 2 gibi aksiyon filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Antoine Fuqua'nın geçmesi planlananlar arasında bulunuyor.

    The Reincarnationist Papers romanından uyarlanacak olan Infinite filminin konusu ise şöyle: Yüzyıllar boyunca reenkarne olarak dünyaya gelen kadın ve erkeklerden oluşan bir grup, dünyayı yok etmeye çalışan birini alt etmek için savaş veriyordur. Dünyanın kaderini değiştirecek isim ise sayılamayacak kadar fazla hayat yaşayan ancak bunların birer rüya olduğunu zannettiği için şizofrenik hale gelen bir adam olacaktır.

    Yıldız oyuncu Chris Evans ile anlaşma sağlanması durumunda ona eşlik edecek olan diğer isimler henüz belli değil. Ancak Infinite filminin yapımcılığını Transformers filmlerinin yapımcılarından Lorenzo di Bonaventura'nın yanı sıra Bellevue Prodüksiyon'dan Mark Vahradian ve John Zaozirny üstlenecek. Filmin senaryosunu ise The Reincarnationist Papers romanından uyarlayarak senaryolaştıracak olan isimler arasında The Uprising, Trenches ve Splinter filmlerinin senaryosunu kaleme alan Ian Shorr ve Mr. Banks, Kör Nokta, The Rookie, Pamuk Prenses ve Avcı, The Founder'dan tanıdığımız John Lee Hancock yer alıyor.

    Başarılı oyuncu Chris Evans'ın Infinite film projesinin yanı sıra gelecek projeleri arasında Toni Collette ve Ana de Armas ile başrollerini paylaşacağı Knives Out; Tom Holland ve Robert Pattinson ile başrolünü paylaşacağı korku filmi The Devil All The Time; Dr. Jekyll and Mr. Hyde'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan Jekyll filmi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top