Hesabım
    Pierce Brosnan "The Misfits"de Rol Alacak!

    Pierce Brosnan Orta Doğu odaklı soygun filminde rol alacak.

    Aksiyon türünde olacak olan The Misfits filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Suç temalı filmin Orta Doğu sınırlarında geçmesi planlanıyor. Ünlü bir suçlu olan Richard Pace'i konu edinecek olan filme katılan yeni isim ise iki Golden Globe adaylığının sahibi olan Pierce Brosnan oldu.

    Die Hard 2, Born American, Dağcı gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Renny Harlin'in yönetmen koltuğuna geçtiği suç aksiyon türündeki The Misfits filminin senaryosunu kıs film senaristi olarak tanınan Robert Henny üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mamma Mia! filminden tanıdığımız ve Daniel Craig'den önce James Bond olarak Yarın Asla Ölmez, Altın Göz, Dünya Yetmez filmlerinde izlediğimiz Pierce Brosnan'ın yanı sıra The Gifted, Gotham, Once Upon A Time, Günah Şehri: Uğruna Ölünecek Kadın gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jamie Chung; Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, Beets Make Honey, Fallen, Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü gibi filmlerden tanıdığımız Hermione Corfield; Ölüm Odası, Brooklyn Nine Nine'da izleme şansı yakaladığımız müzisyen Nick Cannon, Rami Jaber ve Mike Angelo yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Sin City: A Dame To Kill For, Lucky Number Slevin ve City of Lies filmlerinin yapımcısı olan Kia Jam üstleniyor. Kia Jam'in yönetmen Renny Harlin ile Devil's Pass filmindeki işbirliklerinden sonra yeniden bir araya gelmiş olacakları bilinenler arasında yer alıyor.

    Suç ve aksiyon türlerindeki The Misfits'in çekimlerinin genel olarak Orta Doğu ülkelerinde geçeceği belirtildi. Mart ayı içerisinde Abu Dhabi'de başlayacak olan çekimlere Pierce Brosnan, Jamie Chung ve Hermione Corfield katılacak. Yapımcı Kia Jam çekimler hakkında "Abu Dhabi'yi ziyaret ettiğimizde ve orada bir keşfe çıktığımızda çok etkilendik. Filmin prodüksiyonuna Los Angeles'ta başlamaktansa Abu Dhabi'de başlamamızın daha ilgi çekici olacağında karar kıldık. Özellikle de Etihad Kulesi'ndeki Jumeirah'ı seçtik." sözlerini sarf ediyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Bir grup sıradışı hırsızın işe alınmasının ardından aralarına katılan ünlü suçlulardan Richard Pace, kendini kapana kısılmış olarak bulur. Pace, sayılamayacak kadar çok insanın hayatından sorumlu olacaktır. Filmin yurt dışında ve ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top