Hesabım
    Phil Lord ve Christopher Miller'ın Bilim Kurgu Filmi Resmiyet Kazandı!

    İkili, büyük bütçeli bir bilim kurgu filmi için hazırlanıyor.

    Christopher Miller ve Phil Lord'un Sony ile anlaşma masasına oturdukları geçtiğimiz günlerde duyurulmuş, ancak bir sonuca bağlanamamıştı. Ancak şimdi yeni bilim kurgu filmleri için Sony ile yaptıkları anlaşma resmiyet kazanarak sonuca bağlandı.

    Lee Bacon'ın romanından uyarlanacak olan yeni bilim kurgu filminin adının "The Last Human" olması planlanıyor. Kitap Bacon tarafından 2019 yılında ilk kez yayınlanacak. Filmleştirilmek için hazırlıkları devam eden The Last Human'ın konusu ise şöyle: Dünyanın geleceği düşünülenden daha kötü bir hal almıştır. Dünya üzerindeki insan nüfusu yok olmuştur. Robotlar, insanlar olmadan dünyada savaş, kıtlık, kirlilik ya da suç olmayacağını düşünerek insanları yok etmiştir. Tamamen robotların yaşadığı dünyada 12 yaşında dost canlısı ve meraklı bir robot, yardıma muhtaç bir kızı bulur. Bunun ardından XR ile Emma, kötü robotların yaşadığı dünyada tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Ancak böyle bir dünyada nasıl fark edilmeden yaşamlarını sürdürmeyi başaracaklardır? Onları yolculuklarında neler bekliyordur?

    Bilim kurgu türündeki yüksek bütçeli olacak olan The Last Humans filminin yönetmen koltuğuna Köfte Yağmuru, Liseli Polisler, Liseli Polisler 2, Clone HighThe Last Man on Earth gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Christopher Miller ile onunla ortak çalışmalar yürüten, ayrıca sevilen animasyon filmi Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün senaryosunu kaleme alan Phil Lord oluyor. Lee Bacon'ın aynı isimli romanından uyarlanacak olan filmin senaryosunu ise DC'nin yeni iddialı filmi Shazam!'ın senarist koltuğuna oturan Henry Gayden kaleme alıyor. Söylentilere göre, Lord ve Miller ikilisine The Last Human filmini çekebilmeleri için 15 milyon dolar teklif edildi. Ayrıca, Christopher Miller ve Phil Lord ikilisinin gelecek projeleri arasında The Mitchells vs. The Machines ve America: The Motion Picture yer alıyor.

    Filmin bir tersten E.T. filmi olacağı söylentiler arasında yer alırken, Lee Bacon'ın romanının olduğu gibi çocuklara uygun bir film olacağı söylentiler arasında bulunuyor. The Last Human'ın yarı animasyon filmi olacağı da duyurulanlar arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top