Hesabım
    Daniel Radcliffe, Yeni Wolverine Olma İddialarına Yanıt Verdi

    Harry Potter'ın yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe, Wolverine mi olacak?

    Hugh Jackman'ın Wolverine rolü için anlaşmasının sona erdiği ve artık Wolverine'i canlandırmayacağının açıklanmasından bugüne, sevilen X-Men kahramanının hayranları yeni Wolverine arayışını sürdürüyor. Bu arayışta rastlanan yeni isim ise Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe oldu. Radcliffe, Wolverine rolü için anlaşma yaptığı iddialarına yanıt verdi.

    2000 yılında ilk X-Men filminin çekilmesinden, 2017 yılında çekilen Logan filmine kadar geçen sürede Hugh Jackman Wolverine olarak akıllara kazınmıştı. Ancak Jackman'ın 17 yıl içerisinde değişen sağlık koşulları ve fiziki durumu artık Wolverine rolünü devam ettirmesi için yeterli değildi. Ayrıca Logan filmi ile sevilen kahraman sinematik evrenden çıkarılmıştı. Bunun ardından hayranlar yeni bir Wolverine arayışlarına girdiler. Wolverine'in gençliğini canlandırabilecek yeni bir isim bulma çabaları şimdilik sonuçsuz kalsa da ortaya yeni bir iddia atıldı. Wired'ın yaptığı araştırmaya göre Daniel Radcliffe ile ilgili en fazla yapılan Google araması "Daniel Radcliffe yeni Wolverine mi?" sorusunu içeriyordu. Bunun üzerine Radcliffe'ten bu sorunun cevabını vermesi istendi. Radcliffe ise espri yaparak cevap verdi: "Yeni bir Wolverine filmi olacak. Filmde Hugh Jackman'ı çamaşır makinesine atıp sıcak suyla yıkıyorlar. Ve makineden çıktığında bana dönüşmüş oluyor. Bunu burada açıkladığım için çok mutluyum." Ayrıca başarılı oyuncu "Röportajlar sırasında filmlerde rol alacağımı söylememin ardından gerçekten o filmde yer alsam çok iyi olabilirdi." Radcliffe'in kesinlikle Wolverine olmadığını ima ettiği bu açıklamasının ardından hayranlar durumu yanlış anladı ve Radcliffe'e ikinci kez sözlerinin doğruluk payı hakkında sorular soruldu. Bu sorulara yeni filmi Miracle Workers röportajı sırasında cevap veren Radcliffe'e rol arkadaşı Geraldine Viswanathan da katıldı. Geraldine Viswanathan, Radcliffe'e böyle bir komedi filmi yapabileceğini söyledi. Bu kez Radcliffe esprili de olsa rol arkadaşına hak verdi ve bir bebek kurtadam filmi yapma konusunda konuşmayı sürdürdüler.

    Radcliffe'in yeni dizisi Miracle Workers, dünyada dua edenlerden sorumlu düşük rütbeli bir meleği konu ediniyor. Dizi, geçtiğimiz gün yayın hayatına başlamış bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top