Hesabım
    Brie Larson, Captain Marvel'ı Beyaz Erkeklerin Eleştirmemesini İstedi!

    Brie Larson, Captain Marvel hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin ilk kadın süper kahraman filmi niteliğinde olan Captain Marvel'ın yıldız oyuncusu Brie Larson, film hakkında açıklamada bulundu. Basın turu sırasında yaptığı açıklamada filmi eleştirecek olanlara bir çağrısı vardı!

    Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen kadın kahramanı olan Black Widow'dan daha erken davranılarak filmleştirilen Captain Marvel, Mart ayı içerisinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin ilk fragmanının yayınlanmasından bugüne Brie Larson'ın role uygun olmadığını düşünen birçok isim, filmi eleştirmeyi sürdürüyor. Brie Larson ise film için yaptıkları basın turu sırasında bir açıklama yapma gereği duydu. Çağrısında beyaz erkek eleştirmenlerin Captain Marvel'ı eleştirmemeleri gerektiğini ifade ederek çizgiyi aşmamalarını söyledi. Brie Larson, Marie Claire dergisine verdiği röportajda, konuşacağı gazeteciyi bile özellikle seçti. Keah Brown isimli gazeteciye röportaj vermesinin nedeni, cerebral palsy hastası olan siyahi birey olmasıydı. Brie Larson, bu seçimini şu şekilde açıkladı: "Yaklaşık bir yıl kadar önce basın ile olan ilişkime dikkat etmeye başladım. Daha önceki röportajlarıma ve filmlerimi eleştiren isimlere baktığımda hepsinin beyaz erkekler olduğunu gördüm." Ayrıca Brie Larson, artık iletişime geçeceği gazetecileri kendisinin seçmesinin nedeninin beslediği kin olmadığını, yalnızca daha iyi bir basın istediğini ifade etti.

    Yıldız oyuncu Brie Larson'ın başrolünde yer aldığı Captain Marvel filminde Larson'a Mar-Vell rolünde olacak olan Jude Law, Nick Fury'yi canlandıran Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, “Galaksinin Koruyucuları”nda Ronan olarak karşımıza çıkan Lee Pace, “Kanlı Elmas”ın yıldızlarından Djimon Hounsou, dört Oscar adayı usta aktris Annette Bening, Phil Coulson olarak beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Clark Gregg, “Humans” dizisinin yıldızı Gemma Chan ve Lashana Lynch gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise “Tepetaklak Nelson”, “It's Kind of a Funny Story” ve “Mississippi Grind” filmleriyle tanınan Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisi üstleniyor.

    Carol Danvers'ın geçmişini ve güçlerini keşfetme hikayesini izleyeceğimiz kadın süper kahraman filmiCaptain Marvel'ın ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 8 Mart gününde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top