Hesabım
    "Rush Hour 4"a Ne Oldu?

    Jackie Chan başrollü Rush Hour 4 filminin başına neler geldiği ortaya çıktı.

    Eğlenceli komedi aksiyon Rush Hour film serisine dördüncü filmin ekleneceği geçtiğimiz yıl içerisinde sosyal medya üzerinden duyurulmuştu. Ancak bunun ardından uzun bir zaman geçmesine rağmen film hakkında herhangi bir detayın verildiği bir açıklama yapılmadı. Filmin başrol oyuncularından Chris Tucker ise yeni bir güncellemeyi paylaştı.

    Serinin ilk filmi 1998 yılında izleyicileriyle buluşan ve üç filmden oluşan Rush Hour'a yeni bir filmin daha ekleneceği resmi olarak duyurulmuştu. 2018'in Şubat ayı içerisinde yapımcı Terrika Foster-Brasby'nin söylediğine göre filmin başrol oyuncularından Chris Tucker, Rush Hour 4'un geliştirme aşamasında olduğu kesinleşmişti. Ancak bir yıldır film hakkında kimseden hiçbir bilgi alınamadı. Tüm bunların ardından Chris Tucker'ın katıldığı Winging isimli podcast programı ortaya çıktı. Tucker, programda Rush Hour hakkında yeni bilgiler paylaştı. Başarılı komedyen Chris Tucker konuşmasında "Senaryo üzerinde özellikle birkaç konuda çalışmalar sürdürüyoruz. Prodüksiyon aşamasına geçmeye çalışıyoruz. Jackie Chan bu filmde rol almak istiyor, ben de istiyorum, stüdyo da istiyor. Bunların hepsini bir araya getirmeye çalışıyoruz." ifadesinde bulunarak Rush Hour 4'u gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Tucker sözlerine, "Bu filmin parçaları doğru şekilde bir araya gelmediği sürece iyi hissetmeyeceğim. Ama doğru gidiyor gibi görünüyor." ifadesini ekledi.

    Filmin prodüksiyonuna başlanmadığı için henüz filmin vizyon tarihi hakkında bir bilgi verilemedi. Ancak filmleştirmenin tüm aşamaları düşünüldüğü zaman Rush Hour 4'un 2020 yılının yaz aylarında izleyicileriyle buluşabileceği tahmin edilenler arasında yer alıyor. Rush Hour 4'un oyuncu kadrosunda diğer üç filmde olduğu gibi Dedektif Lee rolünde Jackie Chan ve James Carter rolünde Chris Tucker'ı göreceğiz. Ayrıca Tucker ve Chan'e ilk filmde ve üçüncü filmde yer alan Tzi Ma'nın da eşlik edebileceği belirtiliyor. Ancak filmde yer alacak diğer isimler henüz bilinmiyor. Serinin yıldız isimlerinden Chris Tucker son olarak Bitirim İkili 3Silver Linings Playbook ve Billy Lynn's Long Halftime Walk filmlerinde görülürken aksiyon filmlerinin usta oyuncusu Jackie Chan The Foreigner, Bleeding Steel, Demiryolu Kaplanları gibi filmlerde kendini göstermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top