Hesabım
    Haley Lu Richardson ve Cole Sprouse’lu “Five Feet Apart”tan Yeni Fragman!

    Romantik drama filmi “Five Feet Apart”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    The Edge of Seventeen”, “Parçalanmış” ve “Columbus” gibi filmlerden tanıdığımız Haley Lu Richardson ve “Riverdale” dizisinin sevilen yıldızı Cole Sprouse’un başrollerini paylaştığı romantik drama filmi “Five Feet Apart”ın yeni fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    “Five Feet Apart”, iki hasta gencin hastanede yollarının kesişmesi ile değişen yaşamlarını konu ediyor. Stella Grant, 17 yaşında olan bir genç kızdır. Bilgisayarına bağlı bir hayat süren Stella, yaşıtları gibi gezip dolaşmak yerine zamanını çoğunu hastanede geçirmek zorundadır. Kistik fibrozis hastası olan genç kız hayatını rutinler, sınırlamalar ve kendi kendini kontrol etmekle geçirir. Fakat genç kızın hayatı oldukça etkileyici bir genç olan Will Newman ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Birbirlerinden etkilenmeye başlayan gençlerin önünde büyük bir engel vardır. Will de Stella gibi hastadır ve hastalıkları nedeniyle hayatlarına konulan sınırlamalar aralarına mesafe koymalarını gerektirir. Ancak onlar birlikte vakit geçirmeye devam ettikçe sınırlamaların dışına çıkmaya başlarlar. Will’in süregelen tedavisine karşı koymaya başladığı direnç onların ilişkini de derinden etkiler. Stella, yavaş yavaş Will’i son nefesini verene kadar yaşamak için ikna etmeye çalışır. Her an ölüm tehlikesi altında olsalar da henüz zamanları varken Will ile birlikte istedikleri gibi yaşamaya çalışan Stella, sevdiği insanı kurtarmayı başarabilecek midir?

    Filmde başrol ikilisine Claire ForlaniParminder NagraMoises AriasEmily BaldoniGary Weeks ve Kimberly Hebert Gregory gibi isimler eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini Justin Baldoni üstlenirken, senaryoya Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis ikilisi imza atıyor.

    Amerika’da 15 Mart tarihinde gösterime girecek “Five Feet Apart”ın Türkiye vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top