Hesabım
    Timothée Chalamet’li “Dune”a Josh Brolin Dahil Oldu!

    Denis Villeneuve’ün yöneteceği “Dune” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Sicario”, “Tutsak”, “Geliş” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi başarılı filmlerle tanınan Oscar adayı yönetmen Denis Villeneuve’ün yeni filmi “Dune” bol yıldızlı oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Oscar adaylığı bulunan başarılı aktör Josh Brolin filmin kadrosuna dahil olan yeni isim oldu.

    2017 yapımı “Beni Adınla Çağır” ile büyük sükse yapan ve Oscar’a aday gösterilen genç yıldız Timothée Chalamet’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu filminin oyuncu kadrosunda “Mission: Impossible” filmlerinde boy gösteren Altın Küre adayı Rebecca Ferguson, Marvel Sinematik Evreni’nin Drax’ı Dave Bautista, İsveçli aktör Stellan Skarsgård, Oscar adaylığı bulunan başarılı İngiliz aktris Charlotte Rampling, “Star Wars” serisinin Poe’su, Altın Küre ödüllü Oscar Isaac, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün genç yıldızı Zendaya ve Oscar sahibi Javier Bardem yer alıyor.

    Uzak bir gelecekte geçen "Dune", ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis'in kontrolü asil aileler arasında son derece talep görmektedir. "Baharat" adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sunarken, beraberinde çok ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olan kaynak da bu "baharat"tır. Bu kaynağı elde etmek isteyen feodal rakiplerden Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur. Bu tuzağın sonucunda Paul'un ailesi darmadağın olarak firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken, tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

    Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda Budapeşte ve Ürdün’de başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top