Hesabım
    Octavia Spencer'lı Korku Filmi "Ma"dan Fragman!

    Blumhouse'un yeni korku filmi Ma'dan fragman paylaşıldı.

    Universal Pictures ve izleyicilerle buluşan en iyi korku filmlerini bünyesinde barından Blumhouse'un ortak projesi olan psikolojik korku ve gerilim türündeki "Ma"dan ilk fragman yayınlandı. Octavia Spencer'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanında bir grup gencin Ma'nın evine konuk olduğunu ve başlarına pek de iyi şeyler gelmediğini görme imkanı yakalıyoruz.

    Başrolünde Hidden Figures, Help, Fruitvale Station, The Shack, Insurgent, Kar Küreyici, Aile SırlarıThe Shape of Water gibi filmlerden tanıdığımız Oscarlı oyuncu Octavia Spencer'ın yer aldığı filmde Spencer'ın psikopat bir katili canlandırdığını görüyoruz. Filmde Spencer'a, The Hobbit serisi, The Alienist, Dracula: Başlangıç, High-Rise10x10 gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Luke Evans; I,Tonya ile Oscar sahibi olan ve bu yıl da Akademi hakkında başlattığı tartışmayla gündemdeki yerini koruyan başarılı oyuncu Allison Janney; Natural Born KillersWhat's Eating Gilbert Grape? gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz 90'lı yılların en sevilen oyuncularından Juliette Lewis; Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Yakar Top, ArtistKaptan Fantastik gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Missi Pyle'ın yanı sıra McKaley Miller, Diana Silvers, Dominic Burgess, Corey Fogelmanis gibi isimler eşlik ediyor.

    Psikolojik korku gerilim türündeki Ma filminin konusu ise şöyle: Ma filmi, Ohio'nun bir kasabasında yaşayan orta yaşlardaki yalnız bir kadının genç bir arkadaş grubunu evine davet etmesi üzerine yaşananları konu ediniyor. Issız bir kırsaldaki evinde büyük bir parti düzenleyen ve gençlerin de katılmasını isteyen kadının yapacaklarını kimse tahmin edemeyecektir. Gençler çok şanslı olduklarını düşündükleri sırada ev sahiplerinin niyetini sorgulamaya başlayacakları olaylar yaşanacaktır. Sue Ann adındaki ev sahibinin konukseverliği zaman geçtikçe bir takıntı haline dönüşecek ve gençlerin rüya gibi geçen akşamlarını hayatlarında yaşayabilecekleri en korkunç kabusa ve Ma'nın evi de dünya üzerinde gidebilecekleri en kötü mekana dönüştürecektir. 

    Başrolünde Octavia Spencer'ın yer aldığı psikolojik korku gerilim türündeki Ma filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 31 Mayıs 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top