Hesabım
    Jason Blum, Yeni "The Invisible Man" Filmini Anlattı!

    Yapımcı Jason Blum, The Invisible Man'in yeni uyarlaması hakkında konuştu.

    Dünya çapında en sevilen korku filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse Prodüksiyon Şirketi'nin başındaki isim olan Jason Blum, yeniden uyarlanacak olan The Invisible Man hakkında konuştu. Universal Pictures'ın Dark Universe'üne dahil olan The Invisible Man'in 2020 yılında izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    Geçtiğimiz ay içerisinde bilim kurgu ve fantastik türdeki çizgi romanlardan yeniden uyarlanması planlanan The Invisible Man'in izleyicileriyle buluşması için geliştirme sürecinin hızlandırıldığı duyurulmuştu. Başrolünde Johnny Depp'in yer alacağı bilinen filmin başrolünde değişiklik olmuş, ancak Depp'in yerine kimin geçeceği henüz açıklanmamıştı. Universal Pictures'ın Dark Universe adı altında yarattığı evrene dahil edilmesi planlanan, aynı zamanda Blumhouse ortaklığında geliştiriliyor. Universal'ın Dark Universe'ünde yer alan diğer filmler arasında Dracula: Untold, The Bride of Frankeinstein, The Wolfman, Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Mummy gibi filmler yer alıyordu. Ancak The Invisible Man'in bu ortak evrende çekileceği bildirildi.  Blumhouse'un kurucu ismi Jason Blum, Dark Universe'e dahil edilecek olan filmin yapımcısı olarak The Invisible Man hakkında düşündüklerini basın ile paylaştı. Blum, "'Şu konu hakkında bir film çekeceğiz' denilmesinin ardından gidip o konuyla ilgili film aradığımıza hala inanamıyorum. Bana bunu dediklerinde inanamadım ve 'Ben bu tür filmlerin hepsini yapmak istiyorum' deyip bu filmleri çekebilecek yönetmenleri aramaya başladım. The Invisible Man'in yönetmeniyle altı film bitirdik ve bu durum da onun The Invisible Man için uygun olduğunu hissettirdi. Senaryoyu yazmasını istedik, yazdı. Ardından stüdyoya götürdük ve bu senaryoyu çok sevdiğimizi, bununla ne yapmak istediğimizi söyledik. Onlar da onayladılar." sözleriyle The Invisible Man projesinin başlangıcında neler yaşadıklarını dile getirdi. Ardından Jason Blum "Tıpkı The Invisible Man'in daha düşük bütçeli Blumhouse versiyonu gibiydi. Özel efektler, CGI ya da dublörler yok. Bu süper karakter odaklı, uçlarda bulunan, heyecan verici ve yeni bir film. Yapılacak her şey şirketimizin daha önce yaptıklarıyla uyum sağlıyor. Ayrıca Leigh Whannell de birinci sınıf bir yönetmen." sözlerini sarf ederek, film hakkındaki ilk detayları verdi.

    Filmin yönetmen koltuğuna Leigh Whannell oturuyorken, senaryosunu  Men In BlackBill & Ted's Excellent AdventureSihirbazlar Çetesi 2Charlie'nin Melekleri gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan Ed Solomon kaleme aldı. The Invisible Man uyarlaması Dark Universe'deki diğer filmlerle aynı evreni paylaşmayacak olup sinemalardaki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top