Hesabım
    Ian McShane, "Deadwood" Dizisi Hakkında Konuştu!

    Deadwood dizisi, film oluyor.

    Başrolünde Ian McShane'in yer aldığı 2004 yapımı Deadwood dizisinin filminin çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. Ancak hakkında konusu dışında neredeyse hiçbir detay paylaşılmaması dizinin hayranlarının ilgisini çekmişti. Üç sezon süren ve bitmesinin ardından 10 yıl geçtikten sonra çekilme kararı alınan Deadwood dizisinin devamı niteliğindeki filmin bir televizyon filmi olması planlanıyor. Şimdi ise film hakkındaki ilk detayları, dizinin başrol oyuncularından Ian McShane basın ile paylaştı.

    Western temalı suç ve dram türündeki dizi Deadwood'un, filmleştirilmek üzere tüm hazırlıkları devam ediyor. Devam niteliğinde olacak olan televizyon filminin ilk detayları, başrol oyuncusu American Gods'ın yıldız oyuncusu Ian McShane tarafından paylaşıldı. McShane yeni film hakkında, "Deadwood, Güney Dakota'nın eyalet olmasını kutluyor. Hearst ve Alma kasabaya geri dönüyor. Yani neredeyse bütün ana karakterleri bir arada görecek ve 10 yıl içerisindeki değişimlerini izleyeceksiniz. Şimdi ise Hearst kasabaya telgraf getirmek istiyor, ancak bu isteği çok da iyi gitmiyor. Al karakteri yıllar içerisinde herkesten daha çok değişti. Ayrıca Trixie ve Star için de sürprizler var." sözlerini sarf ederek filmin ayrıntıları hakkında bilgi verdi.

    Dizisinin devam niteliğinde olacak olan Deadwood filminin konusu ise şöyle: Deadwood ,1870'li yıllarda Güney Dakota’da küçük bir madenci kampı olarak kurulan bir yerleşim yerinin giderek büyüyerek adeta bir kent haline gelmesini konu edilen aynı isimli seriden beyaz perdeye uyarlanıyor. Karakterler, Güney Dakota’nın eyalet olmasını kutlamak için on yılın ardından yeniden bir araya geliyor. Onların bir araya gelişi eski rekabetlerin canlanmasına, ittifakların test edilip, eski yaraların yeniden açılmasına neden oluyor. Filmin yönetmen koltuğunda American Crime Story, Game of Thrones, House of Cards, True Blood gibi önemli dizilerin yönetmenliğini yapan Daniel Minahan otururken senaryosunu dizinin de yaratıcısı olan David Milch ve True Detective'in yaratı ismi Nic Pizzolatto kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ian McShane'in yanı sıra Timothy Olyphant, Brad Dourif, Paula Malcomson, Molly Parker, Anna GunnKim Dickens gibi isimler yer alıyor.

    Filmin 2019 yılı içerisinde HBO ekranlarındaki izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top