Hesabım
    Romantik Komedi "Öldür Beni Sevgilim"den Fragman!

    Murat Boz ve Seda Bakan başrollü romantik komediden fragman yayınlandı.

    Eğlenceli ve ilginç konusuyla sinemaseverlerin ilgisini üzerine çeken gerilim soslu romantik komedi filminden fragman yayınlandı. Başrolünde  Kardeşim BenimKardeşim Benim 2Dönerse Senindirve Hadi İnşallah filmleriyde oyunculuğuyla beğenilip sevilen isim Murat Boz ve Arif V. 216Bana Sevmeyi AnlatKardeş PayıBehzat Ç: Bir Ankara PolisiyesiBehzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Kara Bela gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Seda Bakan'ın yer aldığı filmde sevgililerimiz birbirlerini öldürme kararı alıyor.

    Öldür Beni Sevgilim, birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çiftin yaşadıkları hem tehlikeli hem de komik hallere gelecektir.

    Romantik komedi türünde gerilim soslu Öldür Beni Sevgilim'in yönetmen koltuğunda Mutluluk Zamanı, Hayat Öpücüğü, Huzur Sokağı, Son Destan gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Şenol Sönmez yer alırken, senaryosunu 1 Kadın 1 ErkekCebimdeki Yabancı gibi yapımların başarılı senaristi Murat Dişli kaleme aldı. Filmde Okan karakterine Murat Boz hayat verirken, Demet’i ise Seda Bakan canlandırıyor. Filmde Boz ve Bakan'a  Arapsaçı, Kaçak GelinlerDamat Takımı gibi filmlerden tanıdığımız Açelya Topaloğlu, Arif V. 216, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Damat Koğuşu, Sarmaşıkİkimizin Yerine gibi filmlerdeki oyunculuğuyla sevilen Özgür Emre Yıldırım, Kaç KaçabilirsenOlanlar Oldu, Oldu mu Şimdi?Git Başımdan gibi yapımlarda izleme fırsatı bulduğumuz Seda GüvenYosi MizrahiDilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler eşlik ediyor.

    "Öldür Beni Sevgilim" filminin 1 Mart 2019 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top