Hesabım
    Deadpool'un Senaristleri "Karayip Korsanları"nı Kaleme Alacak!

    Rhett Reese ve Paul Vernick, Karayip Korsanları 6'nın senarist koltuğuna oturacak.

    Başrolünde Johnny Depp'i izlediğimiz Karayip Korsanları'nın altıncı filminin geleceği resmi olarak duyuruldu. Bu duyurunun ardından ise film ekibinde yer alacak olan ilk isimler açıklandı. Dünya çapında büyük bir başarı yakalayan 20th Century Fox bünyesindeki Deadpool ve Deadpool 2'nun senaryosunu kaleme alan başarılı isimler Rhett Reese ve Paul Wernick, duyurulanlara göre Karayip Korsanları 6'nın senaryosuna imza atacak.

    2003 yılında izleyicileriyle buluşan Pirates of The Caribbean: The Curse of The Black Pearl filminin ardından Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom'un da katkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Karayip Korsanları serisinin altıncı filmi geliştirme aşamasında bulunuyor. Filmin senarist koltuğunda, Deadpool filmlerinin ve Zombieland, Zombieland: Double TrapG.I. Joe: Misilleme gibi eğlenceli filmlerin başarılı senaristleri Paul Wernick ile Rhett Reese oturacak. Ancak bu durumda Deadpool serisinin devam filmi Deadpool 3'nin senaryo ekibinde yer alamayacakları konuşulanlar arasında yer alıyor. Projeden ayrılan Rhett ve Wernick'in yerine kimlerin geçeceği ise henüz bilinenler arasında yer almıyor. Deadpool 3'nin Fox ile işbirliğine giren Disney tarafından onay aldığı ve geliştirme aşamasında olduğu, ancak filmin önünde uzun bir yolun olduğu söylenenler arasında bulunuyordu. Disney'in yaptığı açıklamaya göre Deadpool 3, diğer filmler gibi R-rated bir film olmayı sürdürecek.

    Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı filminin izleyicileriyle buluşmasının ardından serinin başrol oyuncusu Johnny Depp'in eşi Amber Heard ile yaşadıkları bir skandal halini almıştı. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda Karayip Korsanları 6 filminde Depp'e yer verilemeyeceği düşünülüyor. Depp, Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti filmi sayesinde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar adayı olmuştu. Depp'in Fantastik Canavarlar serisindeki varlığı ise korunmaya devam ediliyor.

    Karayip Korsanları serisinin herkes tarafından pozitif eleştiriler alan ilk filmi dünya çapında 700 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Devam filmlerinde ise bu rakam 1 milyar dolara kadar ulaşmıştı. Geliştirme aşamasında bulunan yeni film hakkında ise henüz herhangi bir detay bulunmuyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top