Hesabım
    Netflix Filmi "Delidolu"ya Devam Halkası Geliyor!

    Netflix, The Kissing Booth filmine devam filmi siparişi verdi.

    Netflix'te yayınlanan romantik komedi filmi The Kissing Booth'un devam filminin yolda olduğu resmi olarak duyuruldu. Başrolünde Joey King ve Jacob Elordi'nin yer aldığı The Kissing Booth'un ikinci filmi için Netflix'in sipariş verdiği açıklandı.

    Beth Reekles'ın aynı isimli romanından uyarlanan The Kissing Booth, ülkemizde Delidolu adıyla Netflix'te 2018 yılı içerisinde izleyicilerinin beğenisine sunulmuştu. Eğlenceli bir romanti komedi filmi olan The Kissing Booth'un ikinci filmi için Netflix harekete geçtiğini duyurdu. Online streaming sitesinin en fazla ve tekrar tekrar izlenen filmleri arasında yer alan The Kissing Booth'un oyuncu kadrosunda Slenderman, The Conjuring, Summer 03 gibi filmlerin yıldız oyuncusu Joey King; gelecek projeleri arasında The Mortuary Collection ve The Very Excellent Mr. Dundee gibi filmler bulunan genç oyuncu Jacob Elordi; Sixteen Candles, The Breakfast Club, Pretty In Pink gibi 80'ler filmlerinin unutulmaz oyuncusu Molly Ringwald; Super 8The Messengers gibi filmlerden tanıdığımız Joel Courtney, Meganne YoungJessica Sutton gibi isimler yer alıyordu. İkinci filmde yer alacak isimler olarak ise başrolde bulunan Joey King, Jacob Elordi ve Joel Courtney isimleri duyuruldu. The Kissing Booth 2'nun yönetmen koltuğuna ise ilk filmde olduğu gibi Vince Marcello geçiyor. Filmin senaryosunda ise Vince Marcello'ya Jay Arnold eşlik ediyor.

    İkinci filmin konusu henüz açıklanmamakla birlikte, ilk filmin hikayesi şöyleydi: Daha önce hiç öpüşmemiş olan Elle Evans, ilk öpücüğünü lisesinin bahar festivalinde düzenledikleri bir oyun ile gerçekleştirir. Üstelik gizli aşkı Noah ile öpüşmüştür ve bu öpücük ikili arasında bir ilişkinin yolunu açar. Fakat ortada küçük bir sorun vardır. Noah, Elle’nin en yakın arkadaşının ağabeysidir ve ikisinin arkadaşlık kurallarına göre böyle bir şeyin olması kesinlikle yasaktır. Elle, oldukça çaresiz durumdadır. Noah ile zaman geçirdikçe arkadaşlığının tehlikeye girdiğini fark eden Elle, bir seçim yapmak zorunda kalır. Ya kurallara uyacak ya da kalbinin sesini dinlemesi gerekecektir.

    2018 yılında Set It Up filmi ile başlayan romantik komedi dalgası Netflix'in sipariş verdiği romantik komedi devam filmleri olan The Kissing Booth 2 ve To All The Boys I Loved Before 2 ile sonuçlandı. Netflix'in en çok sevilen filmleri arasında bulunan bu filmlerin devam halkalarının 2019 yılında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top