Hesabım
    Oscar Heyecanı "The Populist" Bomonti'de!

    Oscar gecesinin heyecanı The Populist Bomonti'de yaşanır...

    24 Şubat'ı 25 Şubat'a bağlayan gece düzenlenecek olan 91. Akademi Ödül Töreni heyecanına, şehrin en popüler buluşma noktası The Populist Bomonti ile ortak olabilirsiniz! Tüm dünyanın beklediği Oscar Ödülleri 24 Şubat Pazar gecesi düzenlenecek olan bir törenle sahiplerini bulacak. Gerçek eğlencenin adresi The Populist ise bu heyecanı tüm dünyayla aynı anda canlı yayında izlemek isteyen sinemaseverleri Bomonti şubesine bekliyor.

    91. kez düzenlenecek olan Akademi Ödül Töreni, 24 Şubat Pazar gecesi saat 03.00'deki kırmızı halı geçidi ile başlayıp sabah saatlerinde sona erecek. Heyecanın dorukta olacağı Oscar Ödül Töreni'ni The Populist Bomonti ev sahipliğinde izlemek isteyen sinemaseverleri The Populist'in imza lezzetleri bekliyor. The

    Populist’in Oscar gecesi için hazırladığı lezzetler arasında Enginar dip, Cheeseburger, Tütsülenmiş Dana Sosis, Peynirli Pizetta, Kokoreç Pizetta ve Tiramisu yer alacak.

    Dünyanın en prestijli ödüllerinden olan Oscar Ödülleri'ne ait kategorilerde en iyilerin seçileceği töreni 24 Şubat gecesi izlemek için The Populist Bomonti'den yerinizi ayırtabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top