Hesabım
    Gary Oldman ve Olga Kurylenko’lu “The Courier” Kadrosunu Tamamladı!

    Aksiyon ve gerilim filmi “The Courier” oyuncu kadrosunu tamamladı.

    En Karanlık Saat” ile geçtiğimiz sene Oscar ve Altın Küre kazanan Gary Oldman ve “Oblivion”, “Quantum of Solace” ve “Hitman” gibi filmlerle tanınan Fransız aktris Olga Kurylenko’nun başrollerini üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “The Courier” oyuncu kadrosunu tamamladı. “Aile Sırları”ndan hatırladığımız Dermot Mulroney, “The Royals” dizisinden William Moseley, “Vikings”de izlediğimiz Alicia Agneson, geçen sene “Johnny English Tekrar İş Başında”da boy gösteren Amit Shah ve başrol Kurylenko ile “Mara”da buluşan Craig Conway filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmde kuryelik yapan genç bir kadın (Olga Kurylenko) her gün yaptığı gibi kargolarını sahiplerine ulaştırmaktadır. Bir gün, ona verilen kargonun içerisinde bir bomba olduğunu farkeder. Bomba, acımasız bir mafya babasına (Gary Oldman) karşı tanıklık edebilecek tek kişiyi öldürmek üzere hazırlanmıştır.

    Filmin yönetmenliğini 2006 yapımı Jay Baruchel ve Alexis Bledel’li romantik komedi filmi “I'm Reed Fish” ile tanınan Zackary Adler üstlenirken, senaryoya Andy Conway ve Nicky Tate ikilisi imza atıyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top