Hesabım
    BKM'den "Organize İşler Sazan Sarmalı" Açıklaması!

    Netflix'te yayına giren "Organize İşler Sazan Sarmalı" hakkında açıklama geldi.

    BKM'nin merakla beklenen yeni filmi "Organize İşler Sazan Sarmalı" geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. 2005 yapımı "Organize İşler"in devam halkası iki hafta sonunda toplam 2.579.230 kişi tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza attı. Ancak sonra hiç beklenmeyen bir olay yaşandı ve film hala box office'in zirvesindeyken Netflix'te yayınlandı. Filmi sinemada izleyen bir kesim bu gelişmeye karşı çıkarken, bir kesim de memnun kaldı. BKM bu konu üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

    Açıklamada bu durumun sadece "Organize İşler Sazan Sarmalı"na özgü olduğu ve diğer BKM filmlerinin yalnızca sinemalarda gösterime gireceği vurgulandı. İstanbul'a ait bir filmin Türkiye dahil toplam 190 ülkede yayınlanmasının, Türk sinemasının dünya seyircisi ile buluşmasına önayak olacağı, ülkemizin ve Türk sinemasının tanıtımına büyük katkı sağlayacağı belirtildi. İşte açıklamanın tamamı:

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Kamuoyuna duyurulur.

    BKM (@bkmonline)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Hem sinemalarda hem Netflix'te izleyebileceğiniz filmin konusu şöyle: İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üçkağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Bensu Soral, yerli komedinin sevilen kadınlarından Ezgi Mola, yetenekli oyuncu Okan Çabalar, emektar oyuncu Güven Kıraç, yerli gururumuz Kıvanç Tatlıtuğ, sevilen komedyen Ata Demirer, başarılı oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve sevilen yıldız Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top