Hesabım
    Chris Evans'lı The Red Sea Diving Resort'un Hakları Netflix'te!

    Netflix'ten yeni girişim...

    Chris Evans'ın başrolünde yer aldığı "The Red Sea Diving Resort" filmi için Netflix harekete geçti. Filmin küresel çaptaki hakları için girişimde bulunan Netflix'in filmin bir tek Çin Cumhuriyeti haklarını talep etmediği bilinenler arasında yer alıyor.

    Avengers: Endgame ile son kez Captain America olarak karşımıza çıkacak olan Chris Evans'ın uzun süredir geliştirilen film projesi The Red Sea Diving Resort filminin haklarını elde etmek için Netflix harekete geçti. Bron Studious yapımcılığındaki filmin yönetmen koltuğuna Homeland, Hatufim, Dig, The Killing Floor, Tyrant gibi yapımların yönetmenliğine imza atan Gideon Raff otururken, senaryosunu da Raff kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Infinite, JekyllKnives Out filmleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Chris Evans'ın yanı sıra The Magnificent Seven, The Girl on The Train, Söz ve MüzikMarley ve Ben gibi filmleriyle tanıdığımız güzel oyuncu Haley Bennett; Game of ThronesThe Haunting of Hill House, Osmanlı SubayıOrphan Black gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Michiel Huisman; Gandhi, Schindler's List, Komplo gibi filmlerin Oscar ödüllü usta ismi Ben Kingsley; Küçük Gün Işığım, Benden Bu Kadar, Mesajınız VarHouse of Cards gibi yapımların başarılı ismi Greg Kinnear, Alona Tal, Michael Kenneth WilliamsAlessandro Nivola gibi isimler yer alıyor.

    Tarihin en fazla iz bırakan kurtarma operasyonlarından birini hikayesinin odağına alan The Red Sea Diving Resort filminin konusu ise şöyle: Sudan'dan İsrail'e göç eden Etiyopyalı Yahudi halkının gerçek hikayesini konu edinen film 80'li yılların başında geçiyor. 70'lerin sonrasında başlayan film, bir ajan oluşumunun Sudan'daki Yahudi kamplarında tutsak edilen halkı İsrail'e teslim etme sürecini anlatıyor. Film, toplamda beş yıl süren The Red Sea Diving Resort operasyonu sayesinde, Sudan halkının arasından binlerce kişinin kurtulma hikayesini izleyicileriyle paylaşıyor. Filmde yıldız oyuncu Chris Evans, bir Mossad ajanı olan ve yerli halktan cesur bir isim olan Kabede Bimbro ile birlikte görevi yerine getirmek çabalayan Ari Kidron'u canlandırıyor. Filmin yapımcılığını, Bron Studios'dan Aaron L. Gilbert, EMJAG Production'dan Alexandra Milchan ve filmin yönetmeni Gideon Raff üstleniyor.

    Netflix'in The Red Sea Diving Resort filmini 2019 yılı sonlarında yayınlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top