Hesabım
    Keira Knightley ve Alexander Skarsgard'lı "The Aftermath"ten Klip!

    The Aftermath filminden bir sahne yayınlandı.

    Başrollerini Keira Knightley ile Alexander Skarsgard'ın paylaştığı dönem filmi The Aftermath'ten bir klip yayınlandı. Klipte Keira Knightley'nin canlandırdığı Rachel Morgan ile Alexander Skarsgard'ın canlandırdığı Stefan Lubert'in yakınlaştığı bir sahneye tanıklık ediyoruz.

    Karayip Korsanları, The Atonement, Pride and Prejudice, The Imitation Game, Colette, Tehlikeli İlişkiLondra Bulvarı gibi dönem filmleriyle tanıdığımız başarılı oyuncu Keira Knightley ile True Blood, Melancholia, The EastThe Little Drummer Girl gibi yapımlardan tanıdığımız sevilen oyuncu Alexander Skarsgard'ın başrollerini paylaştığı The Aftermath'ten bir sahnenin yer aldığı bir klip paylaşıldı. II. Dünya Savaşı sonrasında geçen filmde, Rachel ve albay Lewis çiftinin şehrin savaştan arta kalan yaralarını sarmaya yardım etmek üzere bir süreliğine Hamburg'a gitmelerini konu ediniyor. Ancak evinde kaldıkları Stefan ile Rachel arasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. The Aftermath'in yönetmen koltuğuna Testament of Youth, The Secret Diaries of Miss Anne Lister11.22.63 ve Poirot gibi dizi ve filmlerin başarılı ismi James Kent otururken, filmin senaryosu Rhidian Brook'un romanından Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse tarafından uyarlandı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Knightley ve Skarsgard'ın yanı sıra Jason Clarke, Martin Compston, Kate Phillips, Jannik Schümann, 

    Filmin hikayesi ise şöyle: 1946 yılı savaş sonrası yeniden ayağa kalkmaya çalışan Almanya... Rachael Morgan adında bir kadın soğuk bir kış gününde harabeye dönmüş Hamburg şehrine gelir. Bir İngiliz olan kocası Lewis, yerle bir olmuş şehri yeniden kuran ekiplerin birinde görevlidir. Çift bu yeni ortama alışmaya çalışırken, Rachael kocasının beklenmedik bir kararı karşısında şaşkına dönecektir: yaşayacakları büyük evi, evin önceki sahipleri olan Alman bir dul ve onun problemli kızıyla paylaşacaklardır. Savaşın trajedisinin gölgesinde yaşamaya çalışan bu 4 farklı insan bir düzen oturtmaya çalışırken, öfke ve keder duyguları tutku ve ihanetin kapılarını açacaktır.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyorken Britanya sinemalarında 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top