Hesabım
    "Bond 25"ın Senaryosu Tekrar Yazılıyor!

    Bond 25'dan yeni gelişmeler...

    Daniel Craig'li James Bond serisinin merakla beklenen yeni filmi Bond 25 hakkında yeni bir açıklama gündemde kendine yer buldu. Söylenenlere göre, Cary Fukunaga yönetmenliğindeki Bond 25'ın senaryosuda büyük değişikliklere gidilme kararı alındı.

    Yurt dışı vizyon tarihinde değişikliğe gidildiği açıklanan James Bond serisinin yeni filmi Bond 25 hakkında başka bir detay daha paylaşıldı. The Playlist'in özel haberine göre, filmin ekibinde bulunan kimse Bond 25'ın senaryosu hakkında olumlu düşünmüyordu. Vizyon tarihi Şubat 2020'den Nisan 2020'ye çekilen ve henüz tam adı belli olmayan Bond 25'ın senaryosunda yer alan büyük çaplı ayrıntılar değiştirilme aşamasında bulunuyor. Neil Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yeniden yazmak üzere Scott Z. Burns'ün ekibe alındığı bilinenler arasında yer alıyor. Nisan ayı içerisinde çekimlerine başlanacak olan Bond 25'un yapımcıları tarafından Scott Z. Burns'e dört haftalık bir çalışma için yüklü bir ödeme yapıldığı belirtilenler arasında yer alıyor. Blockbuster gişe filmi olan ajanlık temalı The Bourne Ultimatom filminin de senaryosunu kaleme alan Burns'ün ayrıca Side Effects, Contagion, UnbelievableThe Mercy gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunduğu bilinenler arasında yer alıyor. Burns, Hollywood için tampon görevi üstlenen yönetmenlerden biri olarak tanınıyor. Ekipte adı geçmese de Widows, The Bourne SupremacyRogue One: A Star Wars Story ve Ocean's 12 gibi filmlerin senaryosunu iyileştirdiği de bilinenler arasında yer alıyor.

    Bond 25'ın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor.

    Yurt dışında 8 Nisan 2020 yılında vizyona girmesi beklenen Bond 25'ın ülkemizdeki vizyon tarihinde henüz bir değişiklik yapılmadı. Filmin 14 Şubat 2020'de izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top