Hesabım
    "Black Widow" Yeni Senaristini Buldu!

    Black Widow'un solo filminin senaryosunu kim kaleme alacak?

    Jac Schaeffer'ın senarist koltuğunda yer aldığı Black Widow filminin senaryosunda değişikliğe gidildi. Henüz çekim aşamasına geçilemeyen Scarlett Johansson başrollü solo Marvel filmi Black Widow'un senaryosu yeniden yazılacak. Vizyon tarihi belli olmayan Black Widow filminin senaryosunu Ned Benson yeniden kaleme alacak.

    2010 yılından bu yana Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Natasha Romanoff, yani nam-ı diğer Black Widow'un solo filminin çekileceği geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. Uzun bir arayışın ardından yönetmen koltuğuna Savaşın Gölgesinde ve Berlin Sendromu filmleriyle tanıdığımız Cate Shortland'in geçeceği açıklanan Black Widow filminin senaryosunu Jac Schaeffer kaleme aldı. Ancak verilen bir kararla senaryonun üzerinden yeniden geçilmesi gerekildiği açıklandı. Bu durumda Jac Schaeffer'in senaryosu The Disappearance of Eleanor Rigby filminin yönetmen ve senarist koltuğunda bulunan Ned Benson tarafından yeniden kaleme alınacak.

    Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez 2010 yılında vizyona giren Iron Man 2 ile görünen Black Widow, Yenilmezler ekibinin süper güçleri olmayan az sayıdaki üyesinden biri olsa da, ekibin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkıyordu. Geçmişinde yaşadığı travmalara dair çok az veriye sahip olduğumuz Black Widow'un solo filminde karakterin, çok gizli Sovyet beyin yıkama ve eğitim programı Red Room'da geçen travmatik geçmişinin masaya yatırılacağı düşünülüyor. Stüdyonun 2019 yılı içerisinde neredeyse tamamen dolu olan programı nedeniyle Black Widow için bir program oluşturulmakta zorlanıldığı biliniyor. Marvel'ın ikinci solo kadın kahraman filmi Scarlett Johansson başrollü Black Widow'un henüz resmi olarak açıklanmasa da 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. Scarlett Johansson'ın Black Widow filminin öncesinde ise Avengers: Endgame filminde izleyicilerinin karşısına çıkması bekleniyor. Tüm Avengers kahramanlarını son kez bir arada görme imkanı yakalayacağımız Avengers: Endgame ise 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Avengers: Endgame filminin ardından Chris EvansChris Hemsworth ve Robert Downey Jr.'ın Marvel ile anlaşmalarının sona ereceği bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top