Hesabım
    Alexandra Daddario’lu “We Summon the Darkness”tan İlk Kare Geldi!

    Korku ve gerilim filmi “We Summon the Darkness”tan ilk görsel yayınlandı.

    Percy Jackson & Olimposlular Şimşek Hırsızı”, “Teksas Katliamı 3D” ve “Sahil Güvenlik” gibi filmlerle tanınan Alexandra Daddario’nun başrolünü üstlendiği korku ve gerilim filmi “We Summon the Darkness”tan ilk kare görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme “Nashville” dizisinden tanıdığımız Keean Johnson, “Impulse”un yıldızı Maddie Hasson, “Love, Simon”da boy gösteren Logan Miller, “Beautiful Boy”da izlediğimiz Amy Forsyth, Allison McAtee, Tanner Beard ve Austin Swift gibi oyuncular eşlik ediyor. 2017 yılında “My Friend Dahmer” ile karşımıza çıkan Marc Meyers’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu Alan Trezza kaleme alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    “We Summon the Darkness”, bir dizi cinayetin yaşandığı Orta Batı’da geçiyor. Cinayetlerin sebebi olarak şeytani bir tarikat gösterilmektedir. Üç yakın arkadaş bir heavy metal konseri için yola çıkar ve konserde gelecek vadeden üç müzisyen ile tanışır. Gençler hep birlikte konser sonrası parti yapmak için kızlardan birinin (Alexandra Daddario) evine giderler. Birileri ölmeye başlayınca eğlence dolu gece de farklı bir yola sapar. Her iki taraf da katilin karşı tarafta olduğunu düşünmektedir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top