Hesabım
    Aile Komedisi “Fighting with My Family”nin Son Fragmanı Yayınlandı!

    Florence Pugh ve Dwayne Johnson’lı “Fighting with My Family”den yeni fragman var.

    2016 yapımı “Lady Macbeth” ile yıldızı parlayan genç aktris Florence Pugh’un başrolünü üstlendiği aile komedisi “Fighting with My Family”nin son fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Hollywood’un son yıllardaki en popüler yıldızı Dwayne Johnson, “Game of Thrones”un Cersei Lannister’ı Lena Headey, Cornetto üçlemesinden tanıdığımız Nick FrostVince VaughnJack LowdenKim Matula ve Aqueela Zoll gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise aynı zamanda filmde de rol alan “The Office” dizisinin yaratıcılarından Stephen Merchant üstleniyor.

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Fighting with My Family”, ufak mekanlarda birlikte gösteriler yaparak geçimlerini sağlayan eski gangster ve güreşçi Ricky (Nick Frost), eşi Julia (Lena Headey), kızları Paige (Florence Pugh) ve oğulları Zak’e (Jack Lowden) odaklanıyor. Paige ve Zak, WWE için seçmelere katılma fırsatı elde edince aile en çılgın hayallerini göz kamaştırıcı bir geleceğe dönüştürebilecek bir şans yakalar. Fakat kardeşler birer yıldız olma yolunda yeteneklerinin ve ilişkilerinin teste tabi tutulacağını anlar.

    Prömiyerini geçtiğimiz ay Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “Fighting with My Family” İngiltere’de 27 Şubat tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top