Hesabım
    "Aladdin" Filminden Yeni Görsel!

    Aladdin masalının yeniden uyarlandığı filmden yeni bir görsel paylaşıldı.

    Disney'in masallardan uyarladığı birçok animasyon filmini, günümüze uyarlama girişiminin en merak edilen meyvelerinden biri olan Aladdin'den yeni bir görsel paylaşıldı. Aladdin ve Jasmine'i birlikte görme imkanı yakaladığımız görsel, Aladdin'in çalıştığı pazarda yer alıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda Aladdin film uyarlamasından bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Öncesinde yayınlanan görsellerde yer alan Will Smith ile tanıtımda yer alan Will Smith karşılaştırıldığında ise film, sinemaseverler tarafından tepki almıştı. Nedeni olarak ise Will Smith'in canlandırdığı Genie karakterinin maviye boyanmış olmasıydı. Sonradan CGI yardımı ile eklendiği belli olan bu ayrıntı, filmin hayranlarını şaşırtmış ve dalga konusu haline gelmişti. Şimdi ise filmden Empire Magazine'e özel bir kare paylaşıldı. Bu karede Jasmine ve Aladdin karakterlerini bir arada görüyoruz. Filmin yapımcısı Dan Lin, ona uzatılan mikrofonun ardından film hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Orijinal filmde Jasmine'in büyük bir hedefi yoktu. Yalnızca hayatının aşkını bulmak istiyordu. Bu filmde romantizm de önemli ama yeni Jasmine, Agrabah'ı daha fazla görmek istiyor ve şehirde daha fazla lider rolünü üstlenmek istiyor. Onun karakteri çok daha güçlü bir hikayeye sahip."

    Disney'in yeniden uyarladığı Aladdin filminin konusu ise şöyle: Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin'in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin'in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan'ın danışmanı Jafar'ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur.

    Aladdin'in yönetmen koltuğuna Guy Ritchie otururken Aladdin karakterine Mena Massoud, sevgilisi Jasmine'e ise Naomi Scott hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Genie rolüyle usta oyuncu Will Smith'i, Jafar rolüyle Marwan Kenzari'yi, Sultan rolüyle Navid Negahban'ı, Dalia rolüyle Nasim Pedrad'ı, Prens Anders rolüyle Billy Magnussen'i, Hakim rolüyle ise Numan Acar'ı görüyoruz.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 24 Mayıs 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top