Hesabım
    Tilda Swinton'lı "The Souvenir"den Fragman!

    Sundance'in yıldızı The Souvenir filminden fragman yayınlandı.

    Honor Swinton Byrne, Tilda SwintonTom Burke ve Richard Ayoade başrollü The Souvenir filminden fragman yayınlandı. Sundance Film Festivali'nin yıldızlarından biri olan The Souvenir gizem ve dram türlerini paylaşıyor.

    Senaryosunda ve yönetmenliğinde Unrelated, Archipelago, Exhibition gibi filmleriyle tanıdığımız Joanna Hogg'un imzası bulunan The Souvenir filminden bir fragman paylaşıldı. Sundance Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'nün sahibi olan dram türündeki The Souvenir'in fragmanında özellikle Honor Swinton Byrne'ün canlandırdığı Julie karakterinin hayatına odaklanıyoruz. 1980'li yıllarda geçen The Souvenir, utangaç ama hırslı bir sinema öğrencisinin sözüne güvenilmeyen bir adam ile olan ilişkisini konu ediniyor. Julie'nin bir yandan korumacı annesiyle uğraşması gerekirken diğer yandan diğer yandan endişeli arkadaşlarıyla ilgilenmesi gerekmektedir. Ancak tüm bu yaşadıkları onun hayallerini yok edecek seviyeye gelecektir... Joanna Hogg'un kendi anılarından yola çıkarak beyaz perdeye aktardığı The Souvenir'in yapımcılığını Martin Scorsese üstleniyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ise Benim Adım Aşk filmiyle karşımıza ilk kez çıkan Honor Swinton Byrne'ün yanı sıra Sadece Tanrı Affeder, Third Star, Strike, The Musketeers, War & Peace gibi yapımlardan tanıdığımız Tom Burke, Kevin Hakkında Konuşmalıyız, Doctor Strange, Snowpiercer, Sıfır Teorisi gibi filmlerin yıldız oyuncusu Oscar ödüllü Tilda Swinton, The IT Crowd ile akıllara kazınan performansa sahip olan komedyen Richard Ayeode gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top